Slika nije pronađena

Svako toliko pojavi se neki trend u tetoviranju koji onda zavlada i većina krene stavljati takve tetovaže. Puno puta se samo radi o tome da nam ta tehnika ili motiv nisu jednostavno pali na pamet dok ih nismo počeli viđati na drugima.

Samo zato što je neka tetovaža popularna, ne znači da kopiraš druge ako ju i ti staviš. Kada ju napraviš na neki svoj način i u svojoj verziji, to je skroz druga priča. Jedna je tattoo umjetnica po tome što klijenti sve više žele i što joj pokazuju kao ideje za svoje tetovaže, uspjela složiti listu od nekih tattoo trendova koji nas očekuju ove godine, piše Bustle. Na listi ima svega, od motiva koje je primijetila da svi stavljaju do tehnika crtanja tetovaža.

1.Motiv leptira

Jedan motiv kojem je drastično skočila popularnost je leptir. U bilo kakvom stilu ili bilo kakvoj veličini. I to ne više leptira, već jedan, s dobro izraženim detaljima na krilima. Kao nešto što ima Ariana Grande ili Shawn Mendes.

2.Male realistične tetovaže

Pogotovo s motivom kućnog ljubimca. Ovakve tetovaže mogu izgledati jako slatko i biti kul uspomena na ljubimca, pogotovo kada su manje. Jedini problem može biti da ti neki tattoo artisti ne žele ovakve stvari raditi jako male, jer će se nakon nekog vremena tetovaža previše razmuljati.

3.Apstraktni crteži

Tetovaže koje izgledaju kao crteži na slikama Picassa i drugih apstraktnih umjetnika su još jedna vrsta motiva kojoj se predviđa popularnost ove godine. Kul su jer nema šanse da će postojati ovakve dvije tetovaže na svijetu, a često se i rade tako da onaj tko tetovira freestyle, da nema unaprijed zacrtane šablone koju prati.

4.Tetovaže u boji

Crne su tetovaže klasika, ali ove godine se najavljuje popularnost bojama. Mnogi se boje stavljati tetovaže u boji jer misle da će one lošije izgledati s vremenom i da će boje izgubiti na jarkosti, što je u neku ruku točno, ali niti crne tetovaže ne izgledaju za par godina kako su izgledale tjedan dana nakon tetoviranja. Samo ih treba čuvati i paziti na njih i nema straha da će joj se išta dogoditi.

5.Mandale

Ovaj je motiv popularan oduvijek i još uvijek je na tronu. Osim što ovakve tetovaže imaju značenje, izgledaju lijepo i mogu biti napravljene u milijun različitih verzija. Što više detalja imaju, to bolje izgledaju. Iako ćeš malo dulje sjediti u stolcu dok ti se radi ovakva tetovaža, na kraju kada bude gotova, vrijedi.

6.Točkaste tetovaže

Motivi u koje se ubaci neki element koji se ne iscrta pomoću linija, nego točkica, postaju popularni. Iako ovakve tetovaže postoje dugo i postoje tattoo umjetnici koji su se specijalizirali za njih, boom u popularnosti im tek slijedi ove godine. Sve su više i više tražene.

7.Jednostavni minimalistički motivi

Minimalizam je zadnji trend koji će se viđati ove godine kada su tetovaže u pitanju. Jednostavni mali motivi samo iscrtani običnom linijom. Iako ovakve tetovaže možda neće izgledati impresivno, slatke su i mogu se staviti bilo gdje. Lako ih je prekriti ako zatreba, a i odlična su prva tetovaža.  

Pogledajte još:

Tetovaže koje većina stavlja jer su im 'lijepe' - ovi su motivi postali previše isfurani

Savršena tetovaža za sve fanove Taylor Swift – jedan je dečko dobio najbolju ideju ikad

Dečko iz Hrvatske crta tetovaže koje su nas apsolutno osvojile – jednostavne su i imaju poruku

tetovaže tattoo trendovi trendovi 2022

Još vijesti