Tetovaža

Ova tetovaža definitivno pripada u onu skupinu najčudnijih, ali i najluđih tetovaža ikada. Međutim, bez obzira na to koliko je možda čudna, za ovu djevojku ona ima dublje značenje pa zbog toga smatra kako nikada neće požaliti što ju je istetovirala s obzirom na to da na tijelu ima brojnih tetovaža koje joj ne predstavljaju nikakvo značenje.

Ova cura je s ostatkom TikToka podijelila svoju ludu ideju koju je naposljetku pretvorila u tetovažu. Naime, ona je od malena veliki fan crtića 'Shrek' i njegovog lika, a sada je tu svoju ljubav prema njemu željela prikazati na malo drugačiji način pa je to i napravila – i to u obliku tetovaže! Naime, na svojoj nadlaktici je istetovirala audio traku poznate pjesme iz crtića, a ta audio traka je zapravo preslika te pjesme iz aplikacije Spotify. Objasnila je i točno o kakvom značenju se radi: 'To je kao interna šala između mene i mojih prijatelja zato jer ja volim Shreka. Jednom smo razgovarali o tetovaži Shreka i sada svaki put kada putujemo, ja samo pustim tu svoju najdražu pjesmu iz Shreka. Mislim da je ova tetovaža bolja od same tetovaže Shreka kao lika jer znači nešto meni i mojim prijateljima' – objasnila je.

Mnogi u komentarima se nisu složili s njom, no ona je objasnila kako se radi o njezinoj tetovaži te da druge ne bi trebalo biti briga što će tko tetovirati i stavljati na svoje tijelo. Osim toga, još jedna zanimljivost njene tetovaže je ta da kada skenira tu audio traku na svojoj podlaktici pomoću Spotifya, on odmah prepozna traku i automatski pusti tu pjesmu, a radi se o pjesmi 'Smash Mouth – All Star'.

Pogledajte još:

Dečko iz Hrvatske crta tetovaže koje su nas apsolutno osvojile – jednostavne su i imaju poruku

Tattoo majstorica djevojci napravila grešku na tetovaži – mnogi zbog toga ne krive majstoricu, već djevojku

Slatke ideje tetovaža za parove: 8 motiva koji su pun pogodak – i bolji od toga da tetoviraš nečije ime

bizarno tetovaže shrek tetovaža Spotify

Još vijesti