Slika nije pronađena

Ove godine nosile su se male i diskretne tetovaže, svi su stavljali tetovaže u pastelnim bojama, a in mjesto bilo je iza uha ili na leđima. Slavne curke stavljale su male tetovaže srca, strelica ili aviona na prste ili zapešće, a čini se da će i sljedeća godina biti prepuna cool tetovaža.

Za prvu tetovažu često treba puno hrabrosti i pametna je odluka ostaviti si dovoljno vremena za razmisliti o tome što želiš i gdje bi stavila tetovažu. Pametno je i razmišljati i o budućnosti i hoće li ti tetovaža smetati možda nekad kasnije, ali svi koji su ikad stavili jednu često su završili i s drugom i trećom tetovažom.

Ako se pak odlučiš u 2017. ukrasiti neki dio svoga tijelo, ove će tetovaže svakako biti IN.

1. Tetovaže na kuku – ova će tetovaža veći dio godine biti skrivena, a po ljeti će biti cool ukras koji će provirivati ispod neke haljinice ili kratke majičice. Takvu tetovažu ima i Kylie Jenner ( 'sanity') i nju viđaju samo oni kojima Kylie dozvoli.

2. S unutarnje strane ruke – također jedno mjesto koje neće odmah svi primijetiti pogotovo ako je riječ o malo tetovaži. Majice bez rukava otkrivat će tvoj mali ukras dok će u zimskim danima on biti sakriven.

3. Realne tetovaže – želiš li na svojoj ruci imati svog psa, realno nacrtanog leptira ili pak nečiji lik? Realne tetovaže izgledaju super ako ih radi osoba koja zbilja kuži posao. Nemoj ovu vrstu tetovaže stavljati kod nekoga tko nije provjereno dobar.

4. Male tetovaže – hit iz 2016. koji nastavlja biti hit i sljedeće godine. Pitanje je samo gdje ćeš je staviti, a sljedeće godine ekipa će birati elegantna mjesta kao što su vrat, iza uha ili na rebra. Bella Thorne kraljica je malih tetovaža pa inspiraciju možeš potražiti na njezinom Instagram profilu.

5. Make up tetovaže – ako si tip koji se ne voli svako jutro šminkati, a voliš izgledati našminkano onda je ovo prava opcija za tebe. Cure sve češće tetoviraju liniju tuša, obrve ili čak pjegice. Ljudima to često pomogne da se osjećaju bolje u svojoj koži.

6. Slova i rečenice – slova su oduvijek bila popularna, a novost su delikatno zakrivljena slova. Imena, datumi, izjave, citati, ali u 2017. će se furati to da se tek iz blizine može pročitati što piše. Iz daljine izgleda kao žvrljotina.


– točke i linije često su simboli za nešto. Četiri točke mogu značiti recimo četiri člana obitelji. Ravna linija može značiti snagu, a trokut može osobi značiti nešto sasvim drugo. Ali izgledaju skroz cool.

7. Geometrijski oblici

Foto: Instagram

I.I.

Pročitajte još:

Svaki dan druga tetovaža: najlonke s kojima izgleda kao da imaš crtež na koži

Urnebesni SMS ljute mame nakon što je slučajno vidjela tetovažu koju je kćer skrivala

Aplikacija otkriva kako bi tetovaža izgledala na tvojoj koži

tetovaže 2017. godine tetovaža