Slika nije pronađena

U lijepoj našoj postoje brojna tajna mjesta, skriveni prolazi u stijenama, dvorci na obroncima ili plaže za koje još nitko nije čuo. Kako bi svatko upoznao te skrivene ljepote, Tele2 je na internetskoj stranici www.beskonacnolijepa.hr organizirao nagradni natječaj #BeskonačnoLijepaNaša.
Na www.beskonacnolijepa.hr je u tijeku kampanje objavljeno 288 video uradaka koji, svi redom, otkivaju stvarne ljepote naše zemlje. Od svih pristiglih videa, stručni žiri Tele2 Hrvatska odabrao je najbolji video koji prikazuje Beskonačno lijepu našu. Odabran je video koji, osim nestvarne prirodne ljepote Zrmanje, donosi i dašak neustrašive atmosfere kojoj bismo se svi željeli pridružiti. Baš zato je odabran kao pobjednik, a njegov autor Ivan Bašić za nagradu je dobio beskonačne pozive, SMS poruke i internet na mobitelu - zauvijek. Video možete pogledati na ovoj poveznici - http://www.youtube.com/watch?time_continue=24&v=opbR2ao01W0.


'Hrvatska je prekrasna i svaki dio nje nudi nešto novo i neotkriveno pa mi je iznimno drago da je Tele2 odabrao moj uradak kao pobjednički. Ovaj je video nastao na Zrmanji, gdje je nekolicina mojih prijatelja dobila inspiraciju za jednim neobičnim druženjem te su odnijeli stol i stolice na slap, a ja sam ih snimao iz broda. U početku ga nisam namjeravao prijaviti na natječaj, no prijatelji su me nagovorili i sada mi nije žao. S nagradom sam, malo je reći, oduševljen! Koristit ću je u privatne svrhe ali – znam da će me sada svi tražiti da im posudim malo interneta', pohvalio nam se dobitnik Ivan Bašić.

'Internet je danas sastavni dio života većine ljudi, komunikacija se odvija na različitim platformama, od društvenih mreža do aplikacija i taj proces će se dodatno intenzivirati u godinama koje dolaze. Korisnici imaju sve veću potrebu za povezanošću, a Tele2 s ponudom neograničenog interneta na mobitelima jedini na tržištu pruža korisnicima istinsku slobodu komuniciranja. Ova kampanja omogućila je da otkrivaju ljepote naše zemlje, dijele svoje video uratke i pri tome osvajaju sjajne nagrade gdje god se nalazili', naglasila je Sonja Miočić, direktorica komunikacija Tele2 Hrvatska.Osim glavne nagrade, svaki dan za vrijeme trajanja natječaja, video s najviše oznaka ‘sviđa mi se’ u tom danu osvojio je vrijednu nagradu, 12 mjeseci korištenja tarife RASPALI s BEZBROJ GB bez naknade. Ukupno 36 dobitnika tako je nagrađeno s beskonačnim pozivima, SMS porukama te internetom na mobitelu godinu dana.

Tele2 čestita dobitnicima te zahvaljuje svima na uključivanju u natječaj i otkrivanje skrivenih ljepota Hrvatske.

PR članak

tele2 beskonačno lijepa

Još vijesti