Slika nije pronađena

Duga kosa je ono čemu stremi većina djevojaka, a jedna manekenka s Instagrama ima frizuru koja gotovo seže do poda.

Sara Beygi je profesionalni model, a poznata je po svojoj ekstremno, 108 centimetara dugoj kosi. Budući da je visoka oko 170 centimetara, ne treba biti matematičar pa zaključiti da joj kosa prekriva više od polovice tijela.

Manekenka najčešće kosu nosi svezanu u rep, u kikice ili u pletenice te fura frizure po najnovijoj modi. `Kada dugo nosim rep onda imam skoro neizdrživu glavobolju, to je loše` objašnjava. Ona tvrdi kako se cijela njena obitelj angažira oko njene kose jer joj mama redovito plete duge pletenice.


`Kada raspustim pletenice imam prelude kovrče, a za samostalno pranje kose mi treba samo pola sata. Ako ćemo pričati o sušenju, tu je skroz druga priča jer ju sušim pet sati` otkriva manekenka. Sara je posljednji put kod frizera bila prije pet godina, a od tada ju majka pokušava nagovoriti da se malo ošiša.
No, čini se da je majčin trud uzaludan jer manekenka kaže da se neće šišati jer želi vidjeti postoji li mogućnost da rast njene kose dođe do jedne točke i više se ne pomakne. Čini se da je u njenom životu sve tako zamršeno.

Izvor/foto: Instagram

I.P.

Pročitajte još:

Ona postoji: upoznajte pravu Zlatokosu s Instagrama

Matovilke postoje: mama i kćeri koje se nikada nisu šišale!

6-godišnja Matovilka odrezala dugu kosu u humanitarne svrhe

Manekenka zlatokosa duga kosa

Još vijesti