Slika nije pronađena

Nema više izgubljenih naušnica. Čepići od naušnica nekada nisu čvrsti, ispadnu nam ili ih izgubimo, a ako ne želimo da nam slučajno ispadne i naušnica iz uha, najbolje je rješenje skinuti i nju. Više to nećeš morati raditi, jedan predmet koji imaš u blizini u školi će ti pomoći.

Zamisli situaciju: imaš spreman outfit za taj dan i odlučiš ga upotpuniti onim odličnim naušnicama, staviš ih, a već negdje na prvoj polovici dana izgubiš čepić od jedne naušnice. I što sada? Možeš ili riskirati i nadati se da ti neće naušnica negdje ispasti ili ih moraš skinuti ako ne želiš da ti slučajno negdje ispadne i izgubi se. Sada više nema brige. Otkriven je trik koji je toliko jednostavan da ćeš se čuditi kako se sama nisi toga sjetila.

via GIPHY


Umjesto da brineš ili skineš naušnicu, možeš na nju staviti dio predmeta koji ionako imaš kraj sebe u školi na stolu. Gumicu za brisanje! Bilo da imaš mali komadić gumice na običnoj olovci koja ti samo stoji u pernici ili imaš običnu gumicu kraj sebe – otkini komadić s nje i iskoristi ga kao čep za naušnicu!
Taman će ti ona biti dovoljno mekana da možeš probiti vrškom naušnice kroz nju, ali opet ne toliko da će ti pasti. I što je najbolje, održat će ti naušnicu u uhu cijeli dan.

Trik stvarno ne može biti jednostavniji, a spasit će ti stajling.

Foto: Freepik – freepic.diller/ Instagram/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

[OMG] Gumb na ramenu tvog kaputa ima svrhu! Vrijeme je da saznaš čemu služi...

Trik za lakše i brže buđenje – razbudi se za školu u samo dvije minute

Kako ti slažeš majice? Pogledajte trik pomoću kojeg možeš složiti majicu jednim potezom za 2 sekunde!

izgubiti ispadne naušnica cepic trik

Još vijesti