Slika nije pronađena

Tvoja najbolja prijateljica i ti ste poput dvije sestre. Stalno ste zajedno, imate zajedničke hobije, zajedničke prijatelje, izlazite zajedno, jedna drugoj ste oslonac u životu i rame za plakanje.

Zajedno se smijete i imate šale koje samo vas dvije razumijete. Onda odjednom tvoja najbolja prijateljica nađe dečka i nakon toga se gotovo sve promijeni. To je nažalost česti scenarij – evo što te očekuje kada tvoja BFF nađe dečka.

Pokušavaš biti uzbuđena i sretna zbog svoje prijateljice jer je pronašla nekog posebnog...
...ali duboko u sebi znaš da stvari više neće biti iste.Tvoja BFF se počinje odijevati drukčije nego inače......a druženje s tobom pokušat će ugurati u praznu rupu između spojeva.
Odjednom ima hobije kao i njen dečko!Pa se počinješ pitati u što će se tvoja prijateljica pretvoriti.Službeno si postala `treći kotač`...


...a prijateljica i njezin dečko se stalno ljube pred tobom. #awkward


Otišli ste svi troje na večeru? Dok prijateljičin dečko priča, ona će ignorirati sve što ti pokušavaš reći


Ako dođe do prepirke, prijateljica će zauzeti dečkovu stranu, a ne tvojuMoraš ju slušati kako se žali na dečka......ali i dalje će očekivati da simpatiziraš njenog dečka.Nekada se želiš družiti opet samo s njom, ipak ste BFF......ali vrlo je moguće da ćete se posvađati zbog tvoje želje za samostalnim druženjemNo, na kraju ćete se ipak pomiriti jer samo je jedna najbolja prijateljica!

Izvor: gurl.com

I.P.


Pročitajte još:

Možeš joj reći sve: tajne koje dijeliš samo sa svojom BFF

11 problema koji te muči ako tvoja BFF živi u inozemstvu


bff najbolje prijateljice

Još vijesti