Slika nije pronađena

Prijateljstva s tv ekrana su samo gluma, ali baš zato što većina nas ima svoju BFF uvijek se možemo poistovjetiti s onim što vidimo.

Neki film ili serija mogu ostaju nam u sjećanju zbog velike ljubavi koja se odvila između ženskog i muškog lika, ali neka djela s filmskog platna pamtimo po prijateljstvima.

Tko bi zaboravio ljubav između Rachel, Phoebe i Monice iz Prijatelja? Vjerojatno nitko.

Evo nekoliko prijateljstava koja su nam uzor:


Blair Waldorf i Serena Van der Woodsen iz Tračerice

Ove dvije najbolje prijateljice donijele su riječ `frenemies` u naš vokabular, ali na kraju dana uvijek su ostale BFF. Zajedno su prošle kroz prekid veze, smijeh i `XOXO` u nedogled.Leslie Knope i Ann Perkins iz Parks and Recreation

Način na koji su se ove dvije totalno različite BFF je urnebesan, ali baš kao i cijelo njihovo prijateljstvo. Leslie i Ann uvijek nas mogu nasmijati do suza, ali što je još važnije pokazale su nam kako se cijeni pravo prijateljstvo.


Christina Yang i Meredith Grey iz Uvoda u anatomiju

Ove cure su nas mogle motivirati da svojoj BFF kažemo po prvi put koliko nam znači i odgovara kao osoba. Christina i Meredith su uvijek jedna drugoj čuvale leđa, a ako maknemo sve muževe i dečke iz njihove priče, imamo idealnu ljubavnu priču!Monica Gellar, Rachel Green i Phoebe Buffay iz Prijatelja

Njih tri su uvijek voljele jedna drugu i bile jedna uz drugu te postavile standarde prijateljstva za mnoge djevojke. Monica, Rachel i Phoebe su pokazale da cure različitih osobnosti i interesa mogu biti jako dobre prijateljice.Rory i Lorelai Gilmore iz Gilmoreica

One su nam pokazale da mame i kćeri mogu biti najbolje prijateljice. Slavne Gilmoreice su imale svojih uspona i padova, ali bi sve na kraju uvijek izgladile i popravile te bile prave mama-kćer BFF.


Jess Day i Cece Parekh iz Nove cure

Jess i Cece su trenutno najurnebesnije najbolje prijateljice iz serije. Njih dvije su totalno lude i otkačene te bi svatko trebao težiti ovakvom prijateljstvu.


Poussey i Taystee iz Orange Is The New Black

Neka prijateljstva nastaju jer su osobe prisilno morale biti zajedno, baš poput Poussey i Taystee koje su se upoznale u zatvoru. Bez obzira na to želimo vjerovati da bi ove dvije zabavne cure bile prijateljice i izvan zatvorske ćelije da se događaji nisu tako posložili.


Lily Aldrin i Robin Scherbatsky iz Kako sam upoznao vašu majku

Lily i Robin su prošle gotovo sve zajedno i to u zrelijim godinama jer su se upoznale kasnije. Njihovo prijateljstvo je čvrsto, a cure se često glupiraju zajedno. Bez obzira na to s kim Robin hoda, Lily će uvijek biti uz nju.
najbolje prijateljice s tv ekrana bff najbolje prijateljice

Još vijesti