Slika nije pronađena

Iako se stalno borimo za ravnopravnost i jednakost spolova, ipak postoje neke stvari koje su rezervirane samo za cure...jer da ih čine dečki bilo bi skroz čudno.

Kada ste zadnji put vidjeli dva muška prijatelja u kafiću ili u klubu koji odlaze zajedno na wc? Vjerojatno niste. Razlog zašto tu scenu rijetko kada viđamo jest što je zajednički odlazak na toalet 'hobi rezerviran' za cure.

Takve i slične situacije vežemo isključivo za ženski rod, a pritom ne diskriminiramo jer ih dečki jednostavno ne rade. U slučaju da se ne možete sami sjetiti o čemu se sve radi, ovo su stvari koje cure rade, a da ih čine dečki bilo bi totalno čudno:


Cure pokazuju privrženost prijateljici preko dodira

Djevojke pokazuju prijateljicama da su im drage tako što se često grle ili ljube u obraz, spavaju jedna kod druge zajedno bez ikakvih seksualnih konotacija te se skidaju jedna pred drugom dok isprobavaju odjeću- dečki to ne rade. Naše društvo je tako da bi dečke odmah proglasilo homoseksualcima kada bi poljubili prijatelja u obraz pri susretu...ili bilo kada osim na rođendan ili Novu godinu.Zajednički odlazak u wc curama je sasvim normalan

Dečkima nije toliko poznato zašto cure u paru ili čoporativno odlaze na wc kada su negdje u kafiću ili u klubu. Curama je to normalno te na wc-u pričaju o dečkima i šminki, popravljaju šminku, kažu ono što nisu mogle pred drugima koji su prisutni i čuvaju jedna drugoj vrata- vrlo jednostavno.


Posuđivanje odjeće je obavezno među prijateljicama

Cure zajedno isprobavaju odjeću, ali ju i posuđuju. S dečkima nije tako jer oni rijetko kada posuđuju odjeću jedan drugome ili ju zajedno isprobavaju. Vjerojatno bi društvo opet reklo za dečke koji zajedno isprobavaju odjeću da su gay...


Curama je uvijek oprošteno kada im je simpatija neki puno mlađi celebrity dečko

Čak i kada imaju 30 godina, curama je oprošteno kada im se sviđa puno mlađi pjevač ili glumac. Ako se starijoj curi sviđa Zayn Malik, njoj nitko ništa neće reći te će to svi smatrati normalnim. Da se nekom dečku od 28 godina sviđa Zendaya odmah bi bio proglašen čudakom, a u najgorem slučaju pedofilom.


Cure uvijek mogu osobu suprotnog spola tražiti zagrljaj bez da ih netko krivo gleda

Djevojkama je oprošteno kada traže mušku osobu da ih zagrli. Kada su tužne, sretne, uzbuđene- uvijek to mogu uputiti prijatelju, dečku, poznaniku. Da zagrljaj traži dečko od cure odmah bi se protumačilo da želi samo jedno- seks.
cure skroz čudno da ih dečki rade dečki rade Dečki

Još vijesti