Slika nije pronađena

Ljubitelji Harry Pottera diljem svijeta danas se isključuju od ostataka svijeta i ulaze u svijet magije i čarobnjaštva. Ako ste igrali Pokemon Go, od danas možete isprobati i navući se na Harry Potter verziju igrice.

Harry Potter: Wizards Unite službeni je naziv nove igrice koja dolazi od istih kreatora koji su zaslužni za popularan Pokemon Go. Svi se sjećaju zaluđenosti koju su Pokemoni izazvali kada su ljudi svih godina lutali po parkovima kasno noću i pokušavali ih skupiti sve. Danas dolazi nova, slična, opsesija, samo s malo drugačijom temom. Harry Potter verzija od danas će se službeno moći skinuti na sve Android i iOS uređaje.


Igrica kombinira likove iz serijala Harry Potter, ali naći će se tu i neki iz filmova Fantastic Beasts. Prema opisu igre po prvi put ćete se moći upustiti u avanturu čarobnjačkog svijeta u stvarnom svijetu putem vašeg mobitela. Nesreća je zadesila svijet čarobnjaka i čarobni predmeti, neobična magična bića i ljudi, pa čak i sjećanja, misteriozno su se pojavili u svijetu bezjaka. Vještice i čarobnjaci iz cijelog svijeta moraju se okupiti kako bi riješili misteriju nesreće koja je zadesila svijet čarobnjaka, vratiti magična bića i stvari tamo gdje pripadaju i vratiti red u svijet bezjaka.


Igračima će pripasti uloga pripadnika Statute of Secrecy Task Force koji magični svijet nastoji spasiti, odnosno sakriti od običnih ljudi.  U igrici ćete magijom zatvarati portale, sakupljati artefakte, životinje, čak i sjećanja, u krčmama ćete puniti rezerve magične energije, kuhati napitke…

Jeste spremni?

Foto: Imdb/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

Suradnja Harryja Pottera i Vansa je napokon tu! Znamo koje su cijene i gdje kupiti tenisice

Fanovi knjiga o čarobnjaku Harryju Potteru su dokazano bolji partneri u vezama - evo i zašto

Otputuj u svijet omiljenog čarobnjaka - ovo su magična mjesta koja mogu posjetiti fanovi Harryja Pottera

Igrica harry potter: wizards unite čarobnjaci harry potter pokemon go

Još vijesti