Slika nije pronađena

Zbog profesora smo pod stresom, nekada nas ne razumiju, daju nam previše gradiva i loše ocjene, ali svejedno smo im dragi.

Iako svake četiri godine novi učenici sjedaju u njihove klupe, profesori razvijaju poseban odnos sa svojim školarcima. To dokazuje i status legendarne dubrovačke profesorice hrvatskog jezika iz Ugostiteljske škole Maja Milošević koja je, povodom norijade, odlučila podijeliti kratku ispovijest sa svojim Facebook prijateljima.

Njen status prenosimo u cijelosti:

'Lucija, moj najbolji učenik. Sve četiri godine uglavnom je predavala prazne testove. A onda sve odgovarala u zadnjih par sati. Ja bih joj zapisala jedinicu, a ona bi, umjesto lupanja vratima i urlika 'ona mene mrzi0, stala do mene, zagrlila me i tražila da se slikamo za FB. Nakon što mi je rekla 'Profesorice, vi ste naše sunce' (taj sam dan došla u žutoj majici!!!) i nakon što me obranila od neke poludivlje bande iz susjednog razreda, dogodila se ljubav. Ove mi je godine pokratila vestu i napravila tortu umjesto pozivnice na maturalnu zabavu. Danas mi je došla reći da još uvijek nije spremna odgovarati i da će sutra. Klasika. Lucija, moj najbolji učenik.'

Sviđa li vam se?

Foto/Izvor: dubrovackidnevnik.rtl.hr
I.N.

Pročitajte još:

Ella Dvornik poručila: 'Ovi maturanti su kraljevi!'

Maturanti odabrali: ovo su najpopularniji fakulteti u Hrvatskoj

Maturanti ravnatelju priredili iznenađenje – najljepša spačka ikad! 

status profesorica norijada maturanti

Još vijesti