Slika nije pronađena

Što ima bolje od vrućeg tuša na kraju napornog dana? Ništa – priznat ćete. Tih par kvadrata naša je oaza mira; uživamo u toploj vodi, relaksiramo se, mažemo raznim uljima i opuštamo. Ali je li to sve?

Naravno da nije. Tuš je čarobno mjesto na kojem svi postajemo popularni pjevači, poznati glumci, izvodimo opere, a ponekad čak i primamo Oskare. Ako ste mislili da ste jedini koji kroje različite scenarije dok vruća voda pršti, prevarili ste se.

Svi radimo ove uvrnute stvari:


1. E to sam trebala reći!

Znaš ono kada se raspravljaš s mamom ili profesoricom i baš ti u ključnom trenutku ponestane riječi i onda cijela stvar izgleda kao da je ona bila u pravu? E pa pod tušem se uvijek dosjetimo što smo trebali reći. K vragu, dobar argument, ali prekasno! Možda da ga pričuvaš za drugi put?


2. Mikrofon i ja – prijatelja dva

Ne samo da nam mozak proradi pod tušem, nego se dosadni, sivi tuš pretvara u najmoderniji disko mikrofon. Mi smo naravno u ulozi zvijezde, a publika je tamo negdje, nestrpljivo iščekuje da pustimo glas.


3. Rap ili beat box?

Znate one super videe u kojima dečki i cure repaju brzinom svjetlosti? I još se sve rimuje? A u pozadini svira dobra muzika? E pa svi to možemo. Ali pod tušem naravno, dok nitko ne gleda. Ima li što zabavnije od brbljanja dok ti voda ide u usta?

4. Istražujemo svoje tijelo

Dobro, ovo i nije tako uvrnuto. Dapače, posve je normalno. Svi pronalazimo neke dlačice, prištiće ili masnice i onda ih studiozno promatramo satima. A ponekad i masturbiramo – pa što?


5. Talk show host

Svi smo gostovali kod Oprah barem jednom. Sjećamo se svakog detalja; imali smo mikrofon, pričali smo, a voda je tekla. Obožavamo biti zvijezde talk showova; a o čemu ste vi razgovarali s Oprah?


6. Ples sa zvijezdama

Dobro, nije baš pravi ples sa zvijezdama, ali neka vrsta plesa je. Senzualno se premećemo po kadi zamišljajući da smo djevojka iz novog spota Justina. Ili 1D-a. Ili ... ma nije bitno! Važno da smo u spotu.


7. Izigravamo fontane

To je možda najzabavniji dio svega – kada odlučimo postati fontana. Noga gore, ruka u stranu, a voda u usta. Ako i ne glumimo fontane, onda se barem igramo s vodom u ustima. Nevjerojatno je koliko načina za ispljunuti vodu postoji, zar ne?

I.N.

tuš tuširanje