Slika nije pronađena

Tuširanje nam služi za održavanje higijene, ali često i za razmišljanje. Nema ništa bolje nego polijevati se toplom vodom i u glavi izvrtjeti milijun scenarija i analiza.

Osim razmišljanja i maštanja pod tušem, postoje neobične stvari koje radimo, a rijetko kada ćemo to priznati. To nisu nikakve spektakularne radnje, ali se nekada sramimo to reći.

Bilo da imamo kadu ili tuš kabinu, tuširali se navečer ili ujutro, svi imamo male rituale kojih se držimo. Vrijeme je da saznaš rade li i drugi pod tušem neobične stvari kao i ti:

Pjevamo ili pričamo

Akustika u kupaonici čini od nas da zvučimo kao Adele...istina, ne zvučimo zapravo kao Adele, ali sami sebi smo i bolji od nje. Ako ne pjevamo onda pričamo sami sa sobom obraćajući se curi iz razreda koja nam ide na živce i kojoj bismo sve to rekle samo da smo se sjetile u trenutku svađe.Jedva uskladimo toplu i hladnu vodu

Postoje situacije u tušu koje mogu biti opisane pjesmom Katy Perry Hot n Cold. Moramo poduzeti sve da dostignemo temperaturu vode koju želimo. Često moramo slavinu okrenuti na skroz vruće kako bi naišla topla voda, a kada nam je voda konačno idealne temperature tada netko od ukućana pusti vodu u wc-u na što nas doslovno polije hladan tuš...brrr.Navike postaju rituali

Neke stvari radimo po točnom redoslijedu. I tako već radimo godinama i nikada ne mijenjamo redoslijed...to se već zove ritual. Primjerice- depiliramo pazuhe, nakon toga operemo lice, a kada peremo kosu točno radimo iste radnje svaki put.


Piškimo u tušu

Jedna šala kaže: Postoji dvije vrste ljudi- oni koji piške pod tušem i oni koji lažu da to ne rade. Istina, zar ne?


Zamišljamo susret sa serijskim ubojicom čim čujemo neku buku

Ovo se događa zato što postoji velik broj filmova i serija u kojima su ljudi ubijeni u tušu...naravno ubio ih je serijski ubojica. Zamišljamo taj nesretan susret svaki put kada čujemo neku buku ili kada smo sami kod kuće.Pišemo po ogledalu

Za vrijeme tuširanja vrućom vodom para učini svoje i ogledalo se zamagli. Kada se to dogodi ...pa čak i ostavljamo slatke poruke sami sebi.


Vrijeme ne postoji za vrijeme tuširanja

Često si kažemo `na brzinu ću se otuširati`, ali to se dogodi rijetko kada. Svaki put kada to kažemo uhvatimo se da već 20 minuta pjevamo pod tušem ili razmišljamo dok nas grije topla voda.

tuširanje stvari koje radimo pod tušem tuš

Još vijesti