Slika nije pronađena

Travanj je šaljiv mjesec jer od nas traži da nasamarimo prijatelje i obitelj. Uživamo kada netko nasjedne na naš `prank`, ali nekada nemamo ideja što napraviti, a da bude originalno.

Svi žele da njihova prvotravanjska šala bude zapamćena i maštovita, a nekada ni ne treba uložiti puno truda u smišljanje.

Možemo samo reći da budete bez brige jer smo mi pripremili smicalice kojima možete prevariti bilo koga i to bilo kada:

Oboji tvrdi sapun lakom za nokte kako se ne bi pjenio

Ovu smicalicu je najbolje napraviti kod kuće i vidjeti kako će se ukućani ponašati. Vjerojatno će postati vrlo frustrirani zbog toga što se sapun ne pjeni, a ti ćeš moći uživati u tome.


Promijeni svoje ime u prijateljičinom mobitelu u `Mama`

Ako si zainteresirana za zezanje prijateljice cijeli dan to lako možeš napraviti tako što ćeš u njenom mobilnom imeniku svoje ime promijeniti u `Mama`. Tada prijateljici možeš slati lude poruke za koje će misliti da ih joj je poslala mama, a ako joj baš želiš zapapriti tada promijeni ćeš morati broj njene mame upisati pod svoje ime.


Pošalji gif beskonačnog tipkanja

Taj gif trebaš poslati osobi za koju znaš da ima kratak fitilj. Nakon što to napraviš najbolje bi bilo da ispečeš kokice i samo gledaš što će se dogoditi. Bonus koji se krije u ovom gifu je taj da kada ga jednom instaliramo možemo ga koristiti zauvijek. Beskonačno tipkanje možete instalirati ovdje.


Zalijepi kovanicu na pločnik

Ovaj trik je star vjerojatno koliko i sam čovjek. Nema ništa lakše od toga da zalijepimo dvije kune na pločnik i čekamo što će se dogoditi i tko će biti toliko uporan da ga pokuša odlijepiti.Pošalji sms `Počinjemo, požuri!`

Taj sms trebaš poslati prijatelju koji je jako znatiželjan ili koji se ne voli osjetiti izostavljenim. Baš zato toj osobi trebaš poslati tu poruku ili nešto slično i uopće ne odgovoriti nakon što osoba bude pitala što počinje.Zablokiraj nečiji ekran mobitela

Ovo je vrlo jednostavno, iritantno i totalno nevino. Napravi screenshot prijateljevog `home screena` a najbolje bi to bilo napraviti sa svim vidljivim aplikacijama na ekranu. Što treba napraviti? Treba otići na postavke, otići na opciju `wallpapers & brightness` te izabrati novi wallpaper koji će biti naš screenshot.Prekrij senzor daljinskog selotejpom

Ovom smicalicom možeš zeznuti svoje roditelje koji će na kraju poludjeti, a prije toga im neće biti jasno zašto ne mogu prebaciti program. Vjerojatno će proći neko vrijeme dok ne shvate o čemu se radi, a do tada će promijeniti hrpu baterija i smišljati razne razloge zašto daljinac ne radi.
Prvi travanj Prvotravanjske šale smicalice

Još vijesti