Slika nije pronađena

U Americi svaka škola ima praksu dodijele diploma, a jedna od njih je to ponovno održala i to zato što ju je jedan maturant propustio jer je bio komi.

Scott Dunn je srednjoškolac iz East Juanita škole u Pennsylvaniji kojeg su liječnici stavili u komu nakon što je doživio automobilsku nesreću s teškim ozljedama. Nesreća se dogodila još u svibnju, a u komi je bio tjedan dana.

Nakon što se probudio iz kome, Scott je shvatio da je propustio svečanu dodjelu diploma i maturalnu, ali ravnatelj Benjamin Fusey je za njega imao drugi plan. Budući da se 18-godišnjak oporavljao u bolnici, ravnatelj je odlučio napraviti nešto posebno za svog učenika te ponovno organizirao dijelu diploma.
Svi roditelji i učenici došli su u školu kako bi se ceremonija ponovno održala, a svi su komentirali kako je atmosfera na ponovljenoj dodijeli bila skroz posebna jer su ponovno svi bili u svojim togama s kapama.

`Ostao sam bez teksta kada sam vidio koliko je ljudi uz mene. Ne znam kako bih to sve objasnio` prokomentirao je kratko Scott. Nakon diplome rekao je kako nije siguran hoće li ići na fakultet ili u vojsku, a kako god bilo – želimo mu puno sreće!Izvor/foto: distractifity

I.P.

Pročitajte još:

Nagrada za trud, kreativnost i znanje: dodijeljeni su Oskari znanja iznimnim učenicima

Fotka tinejdžerice koja sama slavi vlastiti rođenan rastužila ljude diljem svijeta

Najsmješniji citati iz učeničkih godišnjaka

diploma u komi dodjela diplome

Još vijesti