Slika nije pronađena
Nama je radni stol uvijek zakrcan šalicama za kavu, a prljavština nas ometa u poslu... Zato su naši dani zanimljivi i stručnjaci smo u poslu, ako je vjerovati analizi našeg radnog stola.

Predmeti koje držimo na našem radnom stolu ili stolu za učenje odaju puno o nama. Neki drže klamerice ili neki drugi uredski pomoćni pribor, neki podsjetnike, neki olovke i flomastere u bojama, neki su minimalisti, a neki otkačeni pa drže slike mačaka ili drugih kućnih ljubimaca.



Ako na svojem stolu držiš klamerice ili drugi uredski pomoćni pribor – puno vremena provodiš surfajući po lifestyle portalima i vjeruješ da ćeš jednog dana biti kraljica društvenih mreža i od toga dobro zarađivati. Ti imaš oko za lijepu fotografiju, dobar opis i barataš filterima ko od šale. Organizatorica si najboljih rođendana i omiljena u društvu.



Ako je tvoj stol prekriven post-it papirićima ili nekim drugim podsjetnicima – jako si praktična osoba i pomalo staromodna. Ti više voliš papir od smartphonea i gadgeta, domaći obrok od restorana i praktičnu odjeću. Nikad ne kasniš i osoba si od povjerenja.



Ako si poput nas – imaš šalice od kave na stolu – tvoj dan je uobičajeno pun iznenađenja, ali si toga svjesna pa si uvijek pripremljena na sve i razbuđena. Uvijek kraj sebe imaš i veliku torbu u kojoj se može naći 'set za prvu pomoć' (rezervna majica, cipele, dezodorans, mali kišobran...). Znaš gdje su najbolje zabave i jako si društvena osoba.



Olovke i flomasteri u bojama – sve označavaš bojama jer si vizualan tip osobe i kod tebe je sve sortirano, a ormar uvijek uredan i pregledan. Ti si pedantna osoba, ali ne previše društvena jer ne podnosiš kada netko 'nije logičan'. Voliš zdravu hranu i uvijek o svemu imaš mišljenje.



Minimalist ima jednu olovku i ništa drugo – takve osobe ne vole svoj posao ni život – oni stalno čekaju da se nešto dogodi, umjesto da pokažu inicijativu. Beskonačno puno mogu surfati internetom, bez da znaju što traže pa čitaju inspirirajuće citate. Često vole meditirati ili raditi vježbe istezanja, a ponekad i zaplaču.



Slike kućnih ljubimaca imaju oni 'čudni' u društvu – ti se voliš izražavati na stranim jezicima, Internet riječnikom ili šatrovačkim (bilo čime što razumiju rijetki). Jako si kreativna i imaš osebujan modni ukus, ali te ljudi često podcijenjuju.



Foto: Pixabay

M.Z.


Pročitajte još:

Saznaj kakva si prijateljica, kakvog si karaktera i koji su tvoji prioriteti na temelju omiljene boje - jesi li upravo takva?

Nemoj ostaviti krivi prvi dojam - što način rukovanja govori o tebi?

Prestani što prije: Navike zbog kojih ti ne ide učenje

navika premet Karakteristike stol za učenje Radni stol

Još vijesti