Slika nije pronađena

Da mu slučajno izlet u Njemačku ne bi bio predosadan, prijatelji youtubera s Hej! kanala osmislili su izazove koje može odraditi dok je tamo i malo se 'sramotiti'. Jer za to služe prijatelji!

Kristijan je ovog ljeta proveo neko vrijeme u Njemačkoj i Austriji, a dok je tamo odlučio je snimiti i video. Što snimati u zemlji gdje ne znaš dobro jezik? Najbolje je zatražiti frendove da ti zadaju koji god izazov žele – jer tako je najsigurnije da ćeš se naći u nekoj neugodnoj situaciji i možda se i malo osramotiti. Kristijana nisu štedjeli i smislili su mu izazove koji na prvu djeluju strašno, ali i zabavno. Što je sve morao raditi u Njemačkoj? Pjevati, igrati šah, pričati sa simpa bakicama... Bila je to prava luda avantura, najbolje da pogledaš video i uvjeriš se na vlastite oči.

Nemoj se zaboraviti i pretplatiti na Hej! kanal, kao i stisnuti zvonce da ti stigne obavijest svaki put kada objave novi video. Možeš ih gledati tri dana u tjednu – ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom u 12 sati, a ostale dane iskoristi da nadoknadiš propušteno i pogledaš do sada objavljene videe, ako već nisi.

Foto: Youtube

M.T.

Pogledajte još:

Kako jednostavno staru majicu učiniti modernijom ili sama suziti hlače? I ne, ne treba ti znanje o šivanju

Preseljenje u novi grad zbog faksa nije užas: 5 glavnih savjeta kako se prilagoditi životu u drugom gradu

Izazov koji se ne čini težak ALI: Pokušala je ostati u svojoj sobi 24 sata – je li uspjela? VIDEO

Hej video youtube njemačka YouTube kanal hej! youtube kristijan jalšić

Još vijesti