Slika nije pronađena

Ovo su superheroji kakvih svijet više treba! Sada bivši zaposlenik McDonald'sa ispričao je što je radio godinama dok je bio zaposlen u ovom fast foodu. On je Robin Hood McNuggetsa! Saznaj što je radio.

Bivši zaposlenik McDonald'sa vratit će ti vjeru u ljude. Vrijeme koje je radio u ovom fast foodu odlučio je iskoristiti i da napravi koje dobro djelo. Gotovo svakome tko je naručio velike McNuggetse, kojih se dobije 10 komada, on je dodao jedan extra. I tako svaki put, kada god je mogao, a da ne bude otkriven od strane nadređenih.

Cody Bondarchuk nije tipični superheroj, ali ono što je on radio sigurno je razveselilo puno ljudi. Radio je u McDonald'su u gradu Edmontonu u Kanadi oko 2 i pol godine, a kada god je imao priliku unio je malo dodatnog veselja u narudžbe McNuggetsa. Svoje je priznanje podijelio na Twitteru, i malo je za reći da je oduševio cijeli svijet.


Netko ga je u komentarima pitao je li koji kupac primijetio dodatni nugget i zahvalio mu, a Cody je odgovorio da je su lokaciju na kojoj je on radio dolazili najviše ljudi kroz drive-thru tako da nisu odmah ni vidjeli, nego tek kada su došli doma. Iako mu se nitko nije izravno zahvalio, dodao je da se nada da kada su kod kuće otvorili pakiranje i vidjeli 11 nuggetsa umjesto 10, da ih je to barem malo razveselilo i nasmijalo.


Sve je oduševio, a nakon njega su i drugi koji rade u različitim restoranima ili pekarama pisali kako su razveselili ljude ovakvim malim dobrim djelima.

Foto: Sorbis  -Shutterstock.com/ Twitter printscreen/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Mc Donald's, Burger King ili KFC: Koji je najmanje zlo ako paziš na kilograme i što u svakome naručiti?

KVIZ: Koji hamburger trebaš naručiti sljedeći put u McDonald's-u?

Što i kako naručiti u McDonald'su? Zaposlenici otkrili osam pametnih trikova za kupce

zaposlenik mala festa mcdonald's mcnuggets Superheroj