Slika nije pronađena

U ljudskoj prirodi je da uvijek žele nešto što nemaju zbog čega neke sitnije djevojke priželjkuju velike stražnjice, ali i ponosne vlasnice većih guza često požele da se smanji.

Velike pozadine sada su definitivno u modi, ali ako mislite da je život s velikom guzom lagan, varate se. Evo nekoliko problema u kojima će se prepoznati curke s velikom guzom:

#Treba uložiti puno vremena i strpljenja za pronalaženje odgovarajućih traperica. Ako guza stane u njih, velike su šanse da će biti široke u struku ili da će nogavice biti prekratke...#... zbog čega često imaš jedne najdraže trapke koje su uvijek tu za tebe. Dok ne puknu!#Velike su šanse da se na tebi, kratke hlače koje izgledaju super na drugoj djevojci, pretvore u super kratke vruće hlačice.

#Imaš detaljno razrađenu taktiku navlačenja hlača


#Ljudi pretpostavljaju da možeš twerkati. Velika guza ne podrazumijeva nužno twerkanje, ok?#Stražnja strana tvoje ljetne haljine znatno je kraća od prednje strane zbog čega moraš kupovati dulje haljine

#Kada se treba provući kroz uže i sitnije prolaze i otvore – evo ti problema!#Ako ti još jedna osoba zapjeva ovu pjesmu, poludjet ćeš!#Ne možeš dijeliti stolicu s drugom osobom. NIKADA

#Sjedalo na biciklu tebi izgleda kao dobra šala. Ovako se osjećaš kada pokušavaš sjesti na njega:Bez obzira na sve poteškoće, ipak obožavaš svoju guzu! I trebaš – to je ono što te čini posebnom.

Foto/Izvor: Seventeen
I.N.

Pročitajte još:

Trend velikih guza – trebaju li se 'mršavice' sramiti?

Što veće, to zdravije: 2014. je bila godina velikih stražnjica!

Ne uvlači guzu u ove trapke: modeli koje bujne djevojke trebaju izbjegavati

velike guze problemi Djevojke

Još vijesti