Slika nije pronađena

Kao što sve ima svoje prednosti i nedostatke, tako 160 (ili manje) centimetara visine može biti dar s neba ili teško životno breme – ovisno iz kojeg kuta gledate.

S jedne strane 'džepne Venere' su neodoljive suprotnom spolu zbog svoje ženstvenosti i ranjivosti, ali i seksepila; sjetite se samo da Kylie Minogue, Shakira i Kim Kardashian nemaju više od 160 centimetara, a muškarci diljem svijeta i dalje uzdišu za njima.

S druge strane šoping, visoke police i grupni selfiji nikako nisu situacije u kojima će niske djevojke zabriljirati. Vrijeme je za malo zezancije – evo nekoliko modnih problema niskih djevojka:

*Duge haljine uglavnom su duže od tebe


*Duge suknje nisu puno bolji izbor*Dobra je stvar što su ti rukavi ujedno i rukavice*Kratki topovi na tebi izgledaju poput obične majice dugih rukava*Neki imaju samo tajice, a ti imaš tajice i štucne – u jednom*Naručivanje odjeće online često rezultira razočarenjem*Nekome 'fura' poderana koljena – ti furaš poderane noge*Udoban i velik zimski kaput za tebe je mit. Osim ako se ne želiš utopiti u njemu*Skraćivanje, sužavanje i ostale vrste krojačkih popravaka nove odjeće za tebe su svakodnevica


Foto/Izvor: Buzzfeed.com
I.N.

Pročitajte još:

Zašto je dobro biti niska cura?

Kakvo je vrijeme tamo gore: problemi koje će razumjeti samo niske djevojke

Sitne i dinamitne – slavne džepne Venere

niske Djevojke problemi Moda

Još vijesti