Slika nije pronađena

Nekim ljudima lako je razgovarati sa simpatijom; otvoreni su, druželjubivi, brbljavi i riječi im jednostavno dolaze. No to nije situacija sa svima.

Postoje oni koji u blizini osobe koja im se sviđa ne mogu izustiti nijedno slovo, lice im mijenja boje poput semafora, a jedini zvuk koji izlazi iz njihovih usta jest glupavo cerenje.

Ako si mislila da si jedna koja ima problema kada je u pitanju flertanje, varaš se. Mnogo djevojaka osjeća se neugodno kada treba razgovarati sa simpatijom.

Sigurni smo da će se u sljedećim problemima prepoznati upravo takve cure:

*Kada pitaš svoju najbolju prijateljicu da ti da neki savjet su svezi flertanja, ona odgovara 'samo budi svoja'. Zna li ona da to podrazumijeva crveno lice, blesavi osmijeh i čudne zvukove?


*Ako te ne savjetuje da 'budeš svoja', onda tvrdi da 'će doći prirodno'. Ne, neće doći prirodno – zato i tražiš savjet! Kada ti pokušavaš flertati, to izgleda ovako:


*Nikada nisi spremna pozdraviti simpatiju jer imaš osjećaj da uvijek izgledaš ovako:


*Tvoj najuspješniji pokušaj flertanja do sada bilo je neugodno zurenje


*Do sada si mislila da ti flertanje putem moba bolje 'leži' jer imaš više vremena razmisliti o dogovoru, no i to si uspjela 'zeznuti'


*Često imaš potrebu razjašnjavati stvari koje definitno ne zahtijevaju pojašnjavanje


*Kada ne znaš kako započeti razgovor sa simpom, svakakve ideje ti padaju na pamet


*Znaš da bi sve bilo lakše kada bi znala koji su vaši zajednički interesi, ali suptilnost jednostavno nije tvoja jača strana


*Seksi zamah kosom za tebe može biti situacija opasna po život


*Ne znaš primati komplimente


*Svaki razgovor sa simpom koji vodiš u glavi je tako ležeran, duhovit i zanimljiv, ali čim pokušaš izgovoriti nešto od toga, zvučiš čudno:
Foto/Izvor: Seventeen.com
I.N.

Pročitajte još:

8 razloga zašto te simpatija ne doživljava

Probij led: SMS poruke kojima možeš 'uletjeti' simpatiji

Od nervoze do euforije: što sve osjećaš dok se dopisuješ sa simpom

Flertanje problemi Djevojke

Još vijesti