Slika nije pronađena

Foto dani mladih su jedino natjecanje za mlade fotografe u Hrvatskoj. Uvjeti za prijavu su DSLR aparat i da sudionik ima manje od 20 godina. Vidimo se u Puli!

Prijave na najveće Foto dane mladih traju do 10. travnja! Ove godine Foto dani mladih održavaju se u čak dva grada, Puli i Rovinju, organizatori su produžili trajanje na čak 5 dana, a svečanu podjelu nagrada održat će u sklopu Rovinj PhotoDays-a, najvećeg regionalnog festivala fotografije! Uz to organiziraju se 3 kategorije fotografiranja, razna predavanja, radionice, filmske večeri, mnoge izložbe kao i puno druženja, razmjene iskustava i zabave. Razloga za prijavu više nego dovoljno!

>> Prijavi se na Foto dane mladih ovdje!

Na Foto dane mladih prolazi 60 fotografa i 30 modela koji će u 5 dana trajanja festivala aktivno predstaviti svoje radove i dodatno se educirati. Foto dane mladih obilježit će izložbe, radionice, predavanja, filmske projekcije, trodnevno fotografsko natjecanje kao i kvalitetno druženje i dobra zabava mladih sudionika.


Prijaviti se mogu svi mlađi od 20 godina kao fotograf ili model slanjem najmanje dvije, a najviše 5 fotografija.

Evo i jednog dijela programa! Sudionike očekuje tribina „Kada je model subjekt, a kada objekt“ s temom pretjerane „upotrebe“ modela u marketinške svrhe gdje će modeli zajedno sa fotografima tražiti granicu koliko se daleko može ići fotografiranjem za marketinške svrhe. Nakon edukacije modeli će sa fotografima na terenu snimati turističku fotografiju Pule, kako onu prirodne baštine tako i kulturne baštine Pule. U fotografiranju će fotografi i modeli primijeniti naučeno iz tribine koji će voditi Boško Picula.

fotografija foto hobi fotić

Još vijesti