Slika nije pronađena

'Prijatelji' nisu samo serija, oni su način života! Fanovi će biti presretni kada čuju najnoviju vijest. Postoji Monopoly s temom ove serije i izgleda preodlično.

Iako je prošlo 15 godina otkad je izašla posljednja snimljena epizoda 'Prijatelja', njihova popularnost ne pada. Situacija je zapravo sasvim suprotna, kako vrijeme prolazi oni su sve popularniji i popularniji, ništa ih ne može skinuti s trona. Postoji hrpa tematskih proizvoda na 'Prijatelje', a znaš li da možeš zaigrati i Monopoly s tom temom? Figurice s kojima se igra predstavljaju svakog od likova, tako gitara predstavlja Phoebe, kuharska kapa Monicu, dinosaur Rossa, pizza Joeya, majica Chandlera i torbica Rachel.


Polja na ploči su također u tematici, pa tako možeš stati na mjesta gdje su se likovi najviše družili ili na neke najpamtljivije trenutke iz epizoda. Ova je igra sve što pravi fanovi 'Prijatelja' mogu poželjeti. Iako ovaj Monopoly nažalost nećeš pronaći kod nas u dućanima, ima ga na internetu i može se naručiti u Hrvatsku. Amazon i Ebay su mjesta gdje ima svega, pa tako i ove verzije. Cijene variraju od 40 do 50 dolara ( oko 260-330 kn).

Foto: Imdb/ Amazon.com

M.T.

Pogledajte još:

Je li to moguće?! Jennifer ruši Guinnessov rekord i otkriva - 'Prijatelji' rade na nečemu zajedno

Ovih sedam savjeta o ljubavi i vezama sigurno niste skužili, a možete ih naučiti od 'Prijatelja'

Nije sve tako super kako serija 'Prijatelji' prikazuje: Ovo su najveće laži o prijateljstvu koje su nam prodali

prijatelji Tema monopoly Društvena Igra

Još vijesti