Slika nije pronađena

No, njoj je došla u jednom od najlošijih mogućih: kada se vraćala kući iz škole U BUSU! Da, dobila je svoju prvu mjesečnicu u gradskom autobusu.

I vjerojatno ne bi ni primijetila i nastavila bi hodati s mrljom na hlačama dok bi ju drugi zacijelo zadirkivali da nije bilo dečka, godinu dana starijeg od nje, koji joj je prišao i šapnuo na uho da je 'procurila'.

I to nije sve – pružio joj je svoju majicu da ju zaveže oko struka kako se mrlja ne bi vidjela dok hoda do doma. Curi je bilo pomalo neugodno i dvoumila se da li da ju uzme ili ne, ali on je inzistirao i rekao da ima sestre i razumije kako joj je.

Njegova pohvalna reakcija zadivila je Internet, gdje je ova priča dospijela zahvaljujući majci cure koja je priču objavila u jednoj grupi na Facebooku. Napisala je: 'Ako si ti mama tog dječaka, željela bih ti zahvaliti i reći ti da prekrasno odgajaš svoje dijete. Danas smo svjedoci brojnih loših priča o mladima pa sam željela s vama podijeliti nešto pozitivno'.

via GIPHY


I iako nam se ova reakcija dečka čini sasvim normalnom, u praksi ju rijetko doživljavamo... Zato vas pitamo – biste li i vi učinili isto?


Foto: The Bad Kids Screenshot/Giphy

M.Z.

Provjeri još...

FOTO Nevjerojatna reakcija bake čija unuka se spremala na Gay Pride – koliko cool je ovo?

PRESLATKO: Na maturalnu ju je odveo tata njezinog dečka, a razlog nije mogao biti tužniji

Srce ko kuća – pogledajte reakciju cure kojoj je tata ipak kupio (pre)skupu haljinu VIDEO

menstruacija mrlja bus preslatko

Još vijesti