Slika nije pronađena

Ovo je samo još jedan slučaj na TikToku gdje, većinom djevojke, javno prozivaju svoje škole koje ih udalje s nastave zbog neprimjerenog odijevanja. U sličnoj situaciji je i ova djevojka koja je na nastavu došla u kratkim hlačama jer nešto drugo nije mogla obući zbog problema koju ju je snašao.

Ova djevojka je na TikToku podijelila video u kojem je očajna jer joj ne dozvoljavaju dolazak u školu u kratkim hlačama. No, njezina situacija je ponešto drugačija s obzirom na to da ova djevojka ima protezu na jednoj nozi koja joj zaista onemogućuje nošenje duge odjeće te je zbog toga bila primorana obući kratke hlače. Međutim, to se školi nije svidjelo te su od nje tražili da obuče tajice kako bi se mogla dalje vratiti na nastavu.

Djevojka je u komentarima napisala kako je naposljetku uspjela obući tajice preko proteze, no one su joj nanijele samo probleme jer joj se proteza nekoliko puta pomaknula s mjesta i na taj način više nema svoju primarnu svrhu, a to je da stalno učvršćuje nogu u istom položaju. Pratitelji u komentarima su joj predložili nekoliko opcija kako se može izvući iz svojeg problema, a neki od prijedloga su bili da obuče donji dio pidžame ili trenirku. No, ona je odgovorila kako u pidžami također ne smiju dolaziti u školu, a trenirka joj je topli odjevni predmet u kojem bi joj bilo vruće jer živi u području gdje su visoke temperature. U svakom slučaju, ovoj djevojci nije lako.

Pogledajte još:

Rečenice koje mršave cure stalno slušaju – od ovih 6 im se sigurno diže kosa na glavi

Zbog kratkih traperica, djevojka završila na hitnoj – 'Liječnik je rekao da će mi odrezati dio stražnjice'

Novi trend u kojem djevojke ocjenjuju obuću svojih majki – jedna od njih je oduševila svojim videom

Škola zanimljivosti dress code Pravila Odijevanja kratke hlače

Još vijesti