Slika nije pronađena

Malo bizaran, ali istinit slučaj o djevojci koja je zbog kratkih hlača bila više od tjedan dana u bolnici i skoro završila na operaciji. Svoju čudnu priču objasnila je u jednom TikTok videu gdje govori kako je to trebao biti samo jedan običan spoj s jednim dečkom s kojim je izlazila jedno vrijeme, a zapravo se je sve pretvorilo u noćnu moru zbog koje su joj skoro odrezali dio stražnjice.

Jedna djevojka je podijelila svoju čudnu priču na TikToku – priča započinje tako da je išla na običan dejt sa svojim tadašnjim dečkom s kojim je izlazila. Tada su bile popularne kratke traper hlače koje je ona silno željela pa si ih je na kraju kupila i obukla na taj dejt. Međutim, kako objašnjava u videu, ona je shvatila kako su joj te kratke traper hlače izrazito neugodne, ali je odlučila zanemariti tu činjenicu i nastavila je uživati u svojem izlasku. No, problemi su nastali tek sljedeći dan kada je počela osjećati užasnu bol.

Naime, ona je svoje kratke traperice povukla previsoko (vjerojatno i više od visokog struka) zbog čega su joj se one uvukle u stražnjicu i to je napravilo iritaciju zbog cjelodnevnog nošenja trapera.

Idući dan, nakon spoja, nije mogla normalno ni hodati, zbog čega je otišla na hitnu, a doktor joj je rekao kako je zbog toga dobila užasnu infekciju, odnosno sepsu. Tjedan dana je provela na intenzivnoj njezi nakon čega su joj priopćili kako će joj možda morati odrezati dio stražnjice koja je iziritirana. Naposljetku, doživjela je olakšanje jer nije morala ići na operaciju, a s vremenom se je i u potpunosti oporavila. Nevjerojatno je kako neke naizgled bezazlene situacije mogu dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema, kao što se dogodilo i ovoj djevojci.

Pogledajte još:

Situacije kroz koje prolazi svaka cura dok ima mengu: 13 njih za koje neki možda misle da su sramotne

Djevojka je rodila na prvi dan škole, a imala je redovitu menstruaciju – čak je i test bio negativan

Djevojci menga kasni toliko dugo da se možda više ni ne sjeća kako ju je imati, a nije trudna

stražnjica operacija situacija zanimljivosti traper kratke hlače dejt

Još vijesti