Slika nije pronađena

Svaka škola ima svoja pravila ponašanja – u nekima ne dozvoljavaju majice na bretelice, nekima se ne sviđaju nalakirani nokti, u nekim školama cure ne smiju nositi potpetice, a u jednoj školi u New Yorku očito su sporne majice bez naramenica.

Naime, cura imena Summer došla je u školu u zelenoj majici bez naramenica na što je ravnateljica škole  Hickory Ridge High skroz poludio. Prvo ju je zamolila da obuče jaknu kako bi barem malo umanjio 'štetu'. Zakopčala je jaknu do grla, ali ni dalje nije bila sretna.


Foto: WCNC News


'Čuvar me pazio, a ravnateljica je rekla da ili ću morati u njezin ured da presvučem majicu ili će me uhititi. U međuvremenu su probali nazvati moju mamu koja se nije javljala',
rekla je Summer za  WCNC News.

Na kraju je ipak presvukla majicu, ali bilo je prekasno – ravnateljica ju je suspendirala na dva tjedna i zabranila joj odlazak na podjelu diploma.

Navodno ona nije jedina: prošle godine čak je 45 cura imalo problema jer su nosile tajice. Glasnogovornik škole odbio je komentirati slučaj, ali je na uvid dao pravilnik škole u kojem jasno stoji da cure ne smiju nositi majice bez naramenica.

Pitamo se tko je tu lud – ravnateljica i pravila škole ili cure koje krše pravila (čak i ako su čudna). Ne znamo što se dogodilo sa Summer dalje, ali nadamo se da će se ravnateljica ipak smilovati.

Foto: Seventeen.com/ WCNC News

I.I.

Pročitajte još:

NORIJADA 2017 Najbolji natpisi na majicama zagrebačkih maturanata

Što se to događa s majicama: `Zar će ovo netko nositi?´

Ovu majicu svi brutalno hejtaju - jesi li i ti među njima?

Škola majica suspendirana

Još vijesti