Slika nije pronađena

Neovisno o tome jeste li fan Tik Toka ili ne, vjerojatno ste negdje na društvenim mrežama vidjeli ovu djevojku zaraznog osmijeha koja samo na Tik Toku broji više od 30 milijuna pratitelja.

U nastavku saznajte 10 činjenica o Addison koje možda niste znali.

1.Osnovne informacije

Puno ime popularne Tik Tokerice je Addison Rae Easterling i ima 19 godina. Prije online slave živjela je u Louisiani, ali se preselila u Los Angeles kako bi njena karijera mogla napredovati. 


2.Hype House

Osim što je pod korisničkim imenom Hype House možemo naći profil na Tik Toku na kojem objavljuju najpopularniji Tik Tokeri, to je  ujedno i prava kuća u Kaliforniji u kojoj ti Tik Tokeri žive. Iako se Addison Rae često pojavljuje na profilu Hype Housea, ona ne živi u kući, već samo povremeno posjećuje svoje prijatelje kako bi s njima snimala videe.

@thehypehouse

Thank you all so much for 10 Million! We started the Hype House 10 weeks ago and we’re go grateful! @lilhuddy @addisonre

2liveSoundsmix - 2live.d

3.Tik Tok pomagači

Na njenom Tik Toku često se pojavljuje i njena majka Sheri, tata Monty i 2 mlađa brata Lucas i Enzo. Oni s njom glume u skečevima, ali i zaplešu poznate Tik Tok plesove.

@addisonre

@livinthelopezlife

Sibling tag - vovotavares

4.Popularna obitelj
Njena obitelj također ima vlastite profile na Tik Toku; mama Sheri trenutno ima čak 5,3 milijuna pratitelja, tata Monty ima 1,8 milijuna, dok braća imaju zajednički profil pod korisničkim imenom @thelopezboys. Cijela obitelj potpisala je ugovor s agencijom za talente kako bi mogli izgraditi vlastiti brend i osigurati sponzorstva.

5.Put do slave

Addison je izjavila kako je skinula Tik Tok aplikaciju nakon što je bila babysitterica grupi djece koji su pričali o toj novoj društvenoj mreži. Prvi je Tik Tok objavila iz šale, a ostalo je povijest.

6.Je li u vezi s Bryceom…

S tolikom slavom kakvu uživa ova tinejđerica, moraju se pojaviti i tračevi. Jedno vrijeme se šuškalo kako joj je srce ukrao poznati kolega Tik Toker Bryce Halls, kojeg je upoznala u listopadu prošle godine. Bryce je čak izjavio kako su bili na jednom spoju, ali da su oboje trenutno vrlo zauzeti. S druge strane, Addison kaže kako su zajedno odlučili da je bolje da su samo prijatelji…za sada.


7.…ili s Davidom…

Slava je Addison donijela i mnoga poznanstva s ostalim celebovima, između ostalog i prijateljstvo (ili možda više) s jednim od najpoznatijih Youtubera - Davidom Dobrikom. David je, naime, počeo biti učestali gost na njenom profilu, pa su fanovi počeli šuškati kako su u vezi. Addison je dodatno potpalila vatru objavom videa u čijem opisu stoji kako je David 'jako sexy'.

8.…ili je zaista odlučila solirati?

Addison je u jednom intervjuu izjavila kako je prije svoje Tik Tok slave bila u ozbiljnoj petogodišnjoj vezi, a da sada uživa u solo životu i fokusira se na samu sebe i svoju karijeru.

9.Želi biti glumica

Addison se, uz Tik Tok, želi baviti i glumom. Izjavila je kako se jako trudi ući u glumački svijet i kako bi posebice voljela glumiti u seriji Stranger Things.










10.Za kraj, koliko zarađuje?

Iako je postala slavna prije manje od godinu dana, Addison je brzo uočila da može unovčiti svoju slavu. Vrlo je teško procijeniti nečije bogatstvo, no stručnjaci ipak kažu kako popularna Tik Tokerica za sponzoriranu objavu može dobiti i do 14,500 dolara. To je poprilično lijepa svota novaca za djevojku koja još nije napunila ni 20 godina. 


M.B.

Foto: Instagram/Instagram screenshot/Tik Tok/Youtube

Pogledajte još:

Tko su popularni TikTokeri u Hrvatskoj? Saznali smo kako su došli do followera i koji su njihovi najveći failovi

Tko je Charli D'Amelio? Donosimo ti 16 činjenica o najpopularnijoj TikTokerici na svijetu

Tko je Barbi Afrika? Regionalna TikTok zvijezda će te osvojiti izgledom i plesom – ali i stavom prema hejterima

Popularnost zanimljivosti tiktok Addison Rae tiktokerica

Još vijesti