Slika nije pronađena

Djelatnici policije upali su jučer u jednu osnovnu školu na području Karlovačke županije i obavili obavijesne razgovore s nekoliko učenika i njihovih roditelja, a nekolicini osnovaca pregledali su mobitele.

Povod za policijsko postupanje je nevjerojatan, istodobno stravičan, a novinari Jutarnjeg su saznali o čemu se radi od roditelja čije dijete pohađa razred u kojem se sve dogodilo.

'Curica, učenica viših razreda, bila je ‘u vezi’ s nešto starijim dječakom. Fotografirala se i slala mu svoje nage fotografije. Nakon nekog vremena, prekinuli su s ‘hodanjem’. On je na brutalan način odlučio iskoristiti fotografije jadne djevojčice pa ju je počeo ucjenjivati. Tražio je da mu da novac u zamjenu za šutnju. Ako to ne prihvati, rekao joj je, fotografije će pokazati njezinim roditeljima i objaviti ih na društvenoj mreži. Prestrašena djevojčica odlučila mu je dati novac, i to ne samo ona. Strahotu koja joj se događa povjerila je prijateljicama pa su joj one odlučile pomoći tako što su i one počele skupljati novac' rekla je majka jedne učenice.

Iz izvora u školi doznajemo da su u petak tijekom dana u školu došle dvije policajke u uniformi i jedan policajac u civilnoj odjeći. Također, došli su roditelji četiriju djevojčica iz spornog razreda i svi zajedno su otišli na razgovor k školskoj pedagoginji. Nije poznato tko je o događaju izvijestio policiju, a navodno je spriječena objava, odnosno daljnja zloporaba spornih fotografija.

Izvor: Jutarnji list
I.N.

Škola golišave fotke

Još vijesti