Slika nije pronađena

Na Amazonu se pojavila narukvica koja je uhvatila pažnju javnosti. Navodno pomaže u 'sređivanju života', na malo neobičan način, ali učinkovit.

Pavlok narukvice pojavile su se na Amazonu i bilo ih je teško ne primijetiti. Radi se o narukvicama čija je svrha da pomažu ljudima srediti si život. Nisu napravljene na principu organizatora ili podsjetnika kao što bi očekivali, već onoga tko ih nosi kažnjavaju. Bilo da imate problem s time da jedete previše fast fooda, provodite previše vremena na internetu, grizete nokte... ova narukvica je tu za vas. Svaki put kad prekoračite mjeru onda će vas stresti s malim elektro udarom od 350 volti, samo kako bi vas nježno podsjetila da ste pretjerali.Može se čak povezati s aplikacijom na mobitelu, tako da ako ne vjerujete dovoljno sami sebe, možete je spojiti s frendovim mobom da vas podsjeti ako krenete uzeti još jednu krišku pizze.
Proizvođač objašnjava da narukvica funkcionira na način da vam u podsvijesti povezuje neku lošu naviku s neugodnim elementom (elektro udarom). Tako naviku od koje se želite odviknuti krenete spajati s neugodnim osjećajem... i prestanete to raditi.

via GIPHY

Iznenađujuće, ali recenzije otkrivaju puno zadovoljnih kupaca kojima je ovo pomoglo da se odviknu od nekih loših navika.
Cijena je poprilično visoka, košta čak 199 dolara (što je oko 1300 kn), a narukvica ima 150 elektro šokova po jednom punjenju.

Foto: Unsplash/ Amazon.com/ Giphy

M.T.


Pogledajte još:

Lijenost, prejedanje, grickanje noktiju... Reci STOP svim svojim lošim navikama uz ovih osam savjeta

Loše navike u prehrani koje trebaš izbaciti iz svog života čim prije - otkrij kako ih promijeniti!

Svima idete na živce s ovih 7 navika! Otkrijte što izbjegavati na društvenim mrežama i tijekom dopkanja

novo izum narukvica Loše navike tehnologija

Još vijesti