Grudnjak

Ukoliko si ti jedna od onih cura koje idu linijom manjeg otpora kada je u pitanju zakopčavanje grudnjaka, trebala bi prestati s tim jer si na taj način oštećuješ grudnjak, bez obzira na to koliko lakše ga stavljaš. Možda zvuči bezazleno, ali je moguće oštetiti donje rublje ako ga ne oblačimo na pravilan način.

Sigurni smo da su se sve cure barem jednom našle u borbi s grudnjakom kada ga nisu mogle pravilno zakopčati ili otkopčati i upravo zbog tog problema neke od njih idu linijom manjeg otpora pa grudnjak zakopčaju ili otkopčaju s prednje strane, te ga zatim samo preokrenu za 180 stupnjeva kako bi košarice sjele na prsa, a dio za zakopčavanje iza na leđa. No, ako si se upravo pronašla u ovome i ti na isti taj način oblačiš grudnjak, trebala bi prestati s tim jer si na taj način oštećuješ svoje donje rublje, piše Tyla. Grudnjak se tako oštećuje jer se nepotrebno uvija i nakon toga može doći do njegove deformacije, a kada je grudnjak deformiran, više ga se ni ne može koristiti.

via GIPHY

Preporučuje se da se on ipak oblači na način kako bi se trebao oblačiti, a to je da ga se kopča na leđima i da grudi pravilno sjednu u svoje košarice, a i jedna tvrtka koja proizvodi grudnjake ima jedan savjet za njegovo oblačenje: 'Možete se blago sagnuti u struku dok zakopčavate stražnji dio grudnjaka, a zatim rukama zahvatite grudi da sjednu u svaku čašicu' – rekli su.


Pogledajte još:

Sportski grudnjak odličan za velike grudi – osvojio je djevojke na TikToku!

Kako se pravilno izmjeriti da bi saznala koja ti veličina grudnjaka treba?

Popularnost jednog tipa grudnjaka je posebno skočila ove godine: To je najveći trend u donjem rublju

Grudnjak oblačenje grudnjaka oštećenje pogreška

Još vijesti