1

Sitnice su te koje će ljudima upasti u oko. Postoje stvari na tebi koje će ti se činiti kao da i nisu baš bitne i koje nećeš niti doživjeti, a koje te zapravo drugima čine privlačnom. To što nemaš ravan trbuh ili što imaš male grudi nije uopće takav problem kakav misliš da je.


Ono što ti vidiš kada se pogledaš u ogledalo, nije isto što će vidjeti i netko drugi kada te pogleda. Uvijek ćemo sami prema sebi biti puno kritičniji i vidjeti i najmanje nedostatke, koje NITKO drugi neće vidjeti. Nekako se s vremenom stvorila slika kako bi netko trebao izgledati da bi se smatrao privlačnim, ali činjenica je da pola tih stvari većini ljudi uopće neće biti bitna. Umjesto da misliš da nisi zgodna jer nemaš duge noge ili ti struktura lica nije kakvu bi htjela, možda je baš to tvoja prednost! Ovo su neki detalji u izgledu cura za koje sama ne bi vjerojatno nikada rekla da su nešto ekstra, ali su itekako privlačni.

1.Plava kosa


Foto: Dean Drobot / Shutterstock

Puno je istraživanja koja su pokušavala saznati koju boju kose dečki najviše smatraju privlačnom na curama i plava je kosa uvjerljivo pobijedila. Češće će prići upravo curama s plavom kosom.

privlačnozgodnaizgled

36.485
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!