Slika nije pronađena

Ljetne vrućine ovih nas dana ne puštaju na miru, a iako slijedi zahlađenje, toplinskom udaru nije kraj. Na internetu se pojavio neobičan proizvod za koji zadovoljni korisnici tvrde da im pomaže u rashlađivanju stopala.

Temperature su zadnjih dana toliko visoke da se osvježenje preko dana traži na sve moguće načine, a problem se javlja i preko noći kada su temperature i dalje vrlo visoke i teško je normalno se  naspavati. Koji god dio dana bio problematičan za tebe i kada ti je najviše vruće, Amazon ima jedno zanimljivo rješenje za tebe – ledene papuče. One su stvorene kako bi osigurale tvojim nogama uživanje i na +35.



Ove papuče možeš koristiti više puta za redom, a između svakog korištenja trebaš ih spremiti u frižider, gdje će se rashladiti svaki put prije nego ih obuješ. Dakle, umjesto ispred vrata ili kraj kreveta, ove se papuče pospremaju u frižider. Dizajnirane su uz pomoć posebne gel tehnologije koja ostaje fleksibilna i prilagođava se tvojim stopalima kada ih god izvadiš iz frižidera. Za razliku od njih, ako obične papuče staviš u frižider one će se samo smrznuti i nećeš ih moći nositi. Moguće ih je naručiti preko Amazona, a cijena im je otprilike oko 20 dolara ( oko 130 kn).


Recenzije i komentari zadovoljnih korisnika zvuče obećavajuće, a što ti misliš o ovim papučama? Reci nam u anonimnoj anketi...



Foto: Amazon/ Freepik/ Playbuzz


M.T.

[OMG] Je li ovo najneobičnija mirisna svijeća ikad? Ima miris McDonaldsovog Cheesburgera!

Prošle su godine vladali flamingosi, a životinja koja je hit ove godine će vas zgroziti
WTF Veliki izumitelji koji su promijenili naš svakodnevicu, a za njih ni ne znate

Pogledajte još:


led novo frižider proizvod papuce rashlađivanje

Još vijesti