Slika nije pronađena

Većina nas koristi društvene mreže za zabavu i razonodu; komunikacija s frendovima, razmjena fotki i kontakt s rođacima koji žive kilometrima daleko. Iako je sve to prilično bezazleno, neki su se ipak malo previše opustili.

Pisali smo o djevojci koja je, zahvaljujući nepromišljenoj objavi na Twitteru skoro završila iza rešetaka, a čini se da ona nije jedina koja je odlučila biti šaljiva. Još neki 'pametnjakovići' su malo pretjerali zbog čega im je policija zakucala na vrata.

Tako je jedan tinejdžer iz Maroka završio u ćuzi na tri mjeseca jer je s Twittera uputio prijetnje američkom predsjedniku: 'Ubit ću vašeg predsjednika i sve iz njegovog ureda. To ću učiniti kada dođem u Ameriku sljedeći mjesec.' Iako se naposljetku ispostavilo da je riječ o bezazlenim riječima nepromišljenog tinejdžera, zatvora nije bio pošteđen.

Osim njega još jedan britanski tinejdžer imao je problema s policijom jer je za vrijeme Olimpijskih igara vrijeđao britanskog skakača u vodu Tom Daleya napisavši da je svojim lošim rezultatima iznevjerio svog oca koji je umro od raka.

Američki tinejdžer Justin Carter iz Los Angelesa također je podigao prašinu svojim suludim postom koji je glasio: 'Pucat ću po školama punim djece, a onda pojesti njihova srca' nakon kojega je priveden u policijsku postaju na ispitivanje.

Kako ne bi ispalo da se samo tinejdžeri uvaljuju u nevolje, i jedan par si je navukao policiju na vrata svojim hvalisanjem; oni su na Facebooku pohvalili da su skuhali i pojeli rijetku vrstu iguane!

Očito i u zezanciji treba imati mjere.

Izvor: Telegraf.rs
I.N.

društvene mreže objave

Još vijesti