Slika nije pronađena

Izgleda da na ovoj aplikaciji za dopkanje ništa ne može biti zauvijek izbrisano. Svatko može vrlo brzo i jednostavno vratiti sve dijelove razgovora koje je u nekom trenutku odlučio izbrisati.

Za neke dobra, a za neke možda loša vijest, ali slučajno je otkriven trik s kojim možete vratiti izbrisane poruke na popularnoj aplikaciji za dopkanje WhatsAppu. Jednako vi, kao i osoba s kojom se dopisujete, možete ponovno vidjeti poruke koje su trebale ostati izbrisane zauvijek.

via GIPHY


Jedan je korisnik aplikacije nedavno sasvim slučajno pronašao način za doći do svih takvih poruka, a bez obzira da li imate iPhone ili Android sustav na mobitelu, možete do poruka doći u tren oka.Ako vam se na ovaj način poruke ipak ne vrate, postoji još jedan – da izbrisane poruke vidite ponovno putem obavijesti.


Da bi došli do obrisanih poruka najprije trebate deinstalirati WhatsApp aplikaciju iz mobitela i ponovno je instalirati putem Trgovine Play (ili App Storea).

Sljedeći je korak da se ulogirate sa svojim postojećim podacima i povratite sve razgovore iz spremljene memorije. Na taj će se način i one izbrisane poruke vratiti. To je moguće zato što WhatsApp svaki dan u 2 ujutro pohranjuje sve poruke pa se tako konstantno sve poslano i primljeno sprema.

Za svaku poruku na WhatsAppu dolazi vam između ostalog i obavijest na mobitel – koje također ostanu spremljene, tj. njihovih prvih 100 znakova. Na ovaj način do poruka dođete tako da skinete aplikaciju za prikazivanje povijesti notifikacija (notification history app) koja izlista sve nedavne obavijesti.

I dok se otkrivanje ove mogućnosti nekima jako sviđa, nekima bi mogla zadati glavobolju jer neke su poruke sigurno s razlogom obrisane.

Foto: Pexels/Giphy

M.T.

Pogledajte još:

WhatsApp uvodi novost koja bi se mogla dopasti nevjernima u vezi, ali i zakomplicirati korištenje

WhatsApp nas opet neugodno iznenađuje – uvode se reklame!

TOP ili FLOP? WhatsApp konačno uvodi ono što sve ostale aplikacije za dopkanje već imaju

dopisivanje whatsapp trik izbrisane poruke

Još vijesti