Slika nije pronađena

Bliži se vrijeme cool haljina, cipela na petu, fancy frizura i ludog makeupa – stiže sezona maturalnih večera. Kako u kojoj školi, ali proljeće je uglavnom vrijeme kada mnogi maturanti imaju svoj završni party.

Osim mjesta i benda, najveće pitanje je kakvu haljinu odabrati za ovu priliku. Svaka cura ima svoj stil i prema njemu bira svoj outfit, ali u jednoj školi na Floridi napravili su grešku koju im Internet neće oprostiti.

 Učenica  Lily willingham na Twitteru je objavila fotku školske oglasne ploče na kojoj su ovješene fotke haljina kakve cure 'ne smiju' imati na maturalnoj večeri. Poanta je u tome da su htjeli poslati poruku da cure ne smiju imati gola leđa ili pokazivati noge i da bi njihove haljine trebale biti duge i zatvorene. Uz to, kraj fotke 'pravilne' haljine pisalo je: 'Ovako smiješ na maturalnu, dobra cura'.

 'Bila sam u šoku . Razumijem da u našoj školi postoji pravilnik o odijevanju, ali napisati 'Ovako možeš doći na maturalnu, dobra cura' je stvarno uvredljivo. Cure se jako vesele maturalnoj večeri i ovo stvarno nije u redu', rekla je Lily, urednica školskih novina. Naravno da se cijela škola našla na udaru, žale se i učenici i roditelji, ekipa na društvenim mrežama ih opako proziva – s razlogom! Kao da pronaći savršenu haljinu nije dovoljan problem....

Foto: Twitter

I.I.

Pročitajte još:

Svi ju žele: ovo je najpopularnija ovogodišnja haljina za doček

Ovu haljinu zovu `čarobnom´ - genijalno stoji svim curkama

VIDEO: Sada je roza, sada je plava – haljina koja mijenja boju izluđuje internet

maturalna haljina lily willingham haljina

Još vijesti