Slika nije pronađena

Ako imaš najstrože starce na svijetu, onda niti jedna od ovih situacija neće proći – sorry. Ali ako imaš normalno stroge starce ili čak one razumne, onda su ovo situacije u kojima je definitivno bolje ostati doma nego ići u školu.

Naravno, ne potičemo markiranje ili iskorištavanje povlastica, ali ponekad se ostanak kod kuće čini kao savršena opcija.

1. Kad osjećaš kao da ćeš se razboljeti – glava te boli, grlo te boli, duša te boli. Možda još nemaš temperaturu, ali osjećaš kao da će stići. Ovo su situacije u kojima je bolje ostati jedan dan kod kuće i oporaviti se nego zaraziti pola razreda.

2. Prvi dan menge – postoje cure koje samo boli trbuh, a postoje cure koje imaju osjećaj da će im utroba eksplodirati. Ako si u drugoj skupini znaš da bi te spasio taj jedan dan kad bi mogla samo preležati svoju bol.


3. Kad nisi spremna za test
– iako će starci reći da smo ludi, znamo kako je to kad imaš petnaest predmeta, osam testova, pet ispitivanja i ispitivanje. I sve to u jednom danu. Pogotovo ako iz svega želiš imati dobre ocijene – ponekad je bolja opcija ostati doma i pripremiti se nego pokupiti lošu ocjenu.

4. Kad ne želiš vidjeti dečka/frendicu/simpu/neku treću osobu – možda su starci zaboravili kako je to, ali postoje situacije kad želiš da te zemlja proguta. Ono kad pošalješ krivu poruku, kad se posvađaš s nekim ili jednostavno ne želiš odmah pričati – jedan dan bi napravio razliku. Pogotovo ako je petak.

5. Kad imaš proljev – ne treba dodatno pojašnjavati. Ne voliš piškiti u školskom wc, a kamoli što drugo.

Loading...

Foto: Unsplash

I.I.

Pročitajte još:

Rezultati ankete – ocjene u školama bi se trebale ukinuti

Adidas vraća retro tenke za kojima će poludjeti cijela škola

Svjetske teorije zavjere i još strašnije scene – serija koju će opet gledati cijela škola

Škola Dan izostanak

Još vijesti