Slika nije pronađena

Pripreme za prvi dan škole kod nekih su već krenule – nova torba, nove bilježnice, sav ostali školski pribor, knjige i naravno – odjeća za prvi dan škole. I dok će neki kupiti sve novo, neki će iskombinirati cool kombinaciju s onime što se već nalazi u ormaru.

Mi ti donosimo 5 fora kombinacijama s kojima ćeš sigurno zablistati prvi dan u školi. Budući da ljeto još službeno traje smiješ furati i ljetne stvari samo pazi na duljinu suknjica i haljina kako ne bi imala problema zbog toga.

Poanta – ne treba pretjerivati. Prvi dan trebaš ostaviti dojam i na profesore (a ne samo na nove zgodne dečke) pa pazi da te ne zapamte kao onu s 'prekratkom suknjom' ili 'predubokim dekolteom'.

1. Suknja i top – pazi samo da suknja nije previše kratka. Slatke tenisice za sportski look ili balerinke za malo profinjeniji. Sve začini nekim cool sunčanim naočalama i fora ruksakom.


2. Trapke i obična majica – ponekad su obične kombinacije najbolje. Za malo potpuniji dojam nabaci neke cool sunčane ili neki fora lančić i izgledat ćeš mrak.

 

3. Trapke i cool top – za malo svečaniji dojam možeš isfurati neki top ili majicu s volanima.


4. Haljinica i majica – budući da je većina ljetnih haljinica otvorena ili kratka, ispod možeš isfurati običnu pamučnu majicu ili tajice. Garantirano super kombinacija.5. Haljinica i traper jaknica
– ako ne želiš obući ništa ispod, obuci na haljinicu neku fora jaknicu ili sakoić. Totalno chick.Mi smo inspiraciju pronašli na Seventeenu, baci oko na još cool kombinacija.Foto: Seventeen

5 slatkih načina kako možeš isfurati običnu ljetnu haljinicu

Preživi ljeto i vrućine – što nositi ako ne voliš haljine i suknje?

[FOTO] Pronađi inspiraciju – pogledaj što cure nose za izlaske ili koncerte ovog ljeta

Moda Škola Dan

Još vijesti