Slika nije pronađena

U srijedu je zadnji dan škole i vjerujemo da su mnogi od vas jedva dočekali. Dosta je i učenja i knjiga i zadaća i ljudi koji ti idu na živce i konačno ćeš moći dane provoditi onako kako ti želiš.

Zadnji dan škole vjerojatno nećete ništa raditi i većinu vremena ćeš se grliti i plakati s frendovim iz razreda (osim ako ti baš svi idu na živce), a osim toga ovo je popis stvari koje moraš napraviti:


1. Pozdravi se s profesorima
– naravno da ne moraš ulizivački pričati pola sata s njima, ali slobodno onima koji su ti dragi zaželi ugodno ljeto i zahvali na pomoći protekle školske godine. Nema ništa loše u tome, a i ljepše će te gledati ako će ti predavati i sljedeće godine.

2. Priznaj simpi da ti se sviđa -  ne kažemo da moraš uletjeti osobi na hodniku i pred svima reći da ti se sviđa, ali možeš reći nešto u stilu: 'Ako si za, možemo se nekad preko praznika naći na cugi ili otići u kino skupa'. Ako te odbije, imaš cijelo ljeto da se 'oporaviš'.3. Reci što misliš
– ako te netko iz razreda posebno živcirao ili ako nešto zamjeraš nekoj frendici jednostavno reci. Nije dobro držati stvari u sebi i probleme je uvijek bolje riješiti. Ako se i posvađate, preko praznika se možete ohladiti pa ponovno razgovarati.

4. Izađi van – zadnji dan škole svi su euforični i žele proslaviti pa već sad najavi starcima da ćeš možda ići van. Skupi frendice pa otiđite navečer na cugu, kino ili van, ali zadnji dan nastave zaslužuje party.


5. Napravi ljetnu 'to do' listu – isplaniraj što bi htjela sve raditi ovog ljeta kako ne bi (opet) provela praznike pred kompom.


6. Pronađi neki ljetni poslić
– ako planiraš na more uvijek dobro dođe neka kuna u džepu. Pitaj roditelje ili poznanike znaju li nekoga tko zapošljava učenike ili pogledaj ponudu preko učeničkog servisa.


Foto: Pinterest

I.I.

Pročitajte još:

Svađa u školskom wc-u: Cure ostavile poruku na koju su dečki brzo i oštro odgovorili

[KVIZ] Svaki razred ima ih 5 - saznaj koji si ti tip cure?

Školska kuhinja od sad postaje bolja - kreću besplatni obroci svježeg voća, povrća i mliječnih proizvoda

Škola Dan zadnji dan

Još vijesti