Slika nije pronađena

Ova godina bila je totalno luda – kad odvrtiš film bilo je sigurno hrpa lijepih i hrpa ne tako lijepih trenutaka, no ono po čemu sigurno ne želimo pamtiti ovu 2017. godinu su prečudni beauty trenovi koji su se pojavili.

Znamo da neki od njih samo osvanu na Instagramu i odmah su to 'trendovi', ali i strani i domaći mediji pisali su o pojavama koje su nas definitivno ostavili bez teksta.

1. Lažne pjegice – zar se zbilja nekom dalo prije škole crtati pjegice?


2. Neonski eyeliner – kužimo ako je riječ o nekom ludom tulumu, ali ovo nam izgleda totalno OMG.– trend koji je dosta ekipe i radilo. Stil 'razmazan mi je ruž, ali namjerno' čak je i dosta bio popularan.
6. Tanga hlače –
7. Stavljanje pudera čudnim pomagalima -
8. 'Underboob'
9. Trapke s prozirnim koljenima10. 'Dadbag'
11. 'Ta – ta' ručnik
Foto: Instagram

I.I.

Pročitajte još:

Čizmice s krznom? Sviđa li ti se ovaj trend ili misliš da bismo mu odmah trebale reći zbogom?

Pjegice nikad nisu bile više seksi – polutrajne tetovaže postale beauty trend

NOVI TREND Nekim curama je VRH, nekima najgluplji do sad – bi li se ikad fotkala u ovoj pozi?


3. Obrve – bilo je tu obrva strijela, izbrijanih srčeka, vijugavih obrva, perje obrve... samo ćemo pitati – zašto?4. Razmazane (lollipop lips)5. Šljokice na kosi godinu 2017. definitivno ćemo pamtiti po šljokicama, ali ne u kosi! S noktiju ih skidamo tisuću godina, kako je tek kad su po cijeloj glavi??


i dalje mislimo da je ovo bila samo šala. Je l' netko ovo zbilja obukao?nekoliko tjedana ekipa je objavljivala videe kako puder nanose silikonima, balonima pa čak i kondomima. ne znamo kako ovo prevesti na hrvatski, ali ono kad ti se ispod majice vide grudi. Totalno nepotrebno. nije najgori trend, ali je svakako čudan.

torbica koja može biti samo dobra zezancija. Ništa više. ručnik za grudi. Istovremeno čudno i okej.

trendovi trend 2017

Još vijesti