Slika nije pronađena

Neke stvari postoje na našoj odjeći, a mi samo prihvaćamo to da su tamo, bez stvarnog propitkivanja zašto su one zapravo tamo. Vrijeme je da se pozabavimo malo jednim takvim detaljem.


Kako je izvijestila The Sun, Francheska Hosburg je na Twitteru podijelila svoje znanje sa svijetom i svi su joj neizmjerno zahvalni na tome. Napisala je: 'Trebalo mi je 18 godina da bih saznala da su oni čudni gumbi na jaknama tu kako bi držali torbu na mjestu, tako da ne pada s ramena'. Uz taj status je objavila fotku crvenog remena za torbicu pričvršćenog ispod zakopčanog poklopca na ramenu zimskog kaputa. Korisno, zar ne?


Čini se da Francheska nije bila jedina koja to nije znala jer je njezin Tweet od tada postao viralan. Skupio je više od 86 tisuća lajkova nakon što su drugi saznali za njezino otkriće. Kako se riječ širila, otkriveno je i porijeklo 'čudnog gumba na ramenima' – vojska! Nick Stay je komentirao na Twitteru da gumb vjerojatno potječe od vojne uniforme, koja ih često ima na ramenima kako bi stvari poput ruksaka i streljiva bile na mjestu.

Čini se da puno ljudi nije znalo čemu služi taj gumb. Jedna osoba je napisala: 'Bila sam šokirana, ali to ima toliko smisla. Ja sam mislila da su tu za ukras'. Druga osoba je komentirala: 'To je bio šok za mene, ali kakva genijalna ideja'.

Svi smo danas naučili nešto novo! Je li još netko uzbuđen i jedva čeka isprobati ovaj novi hack u stvarnom životu?

rame saznaj kaput svrha gumb zanimljivost

Još vijesti