Slika nije pronađena

Jedan dan izmjenjujete viceve i slažete se kao pravi BFF-ovi, ali već sljedeći dan se pitate kako je moguće da ste uopće u rodu.

Bez obzira na to imate li brata ili kuću punu testosterona, postoje određene situacije i iskustva koja gotovo uvijek vrijede. S ovih devet stvari se svaka cura koja ima brata može potpuno poistovjetiti:

1. Njegov dezodorans samo prividno djeluje. Da, stavio ga je. Ne, to neće zaustaviti njegove pazuhe od toga da ostave smrad u svim majicama koje dotaknu.


2. Natjecanje za to tko će prvi pod tuš je pitanje života ili smrti. Ako ne stigneš prva moraš čekati sat vremena da izađe van i onda se još moraš prati u nakupinama njegovih 'ostataka' poput dlaka i sličnih ljigavih stvari za koje ni ne želiš znati odakle su.


3. Ruga ti se kad si single : 'HAHAHA, nitko ne želi izlaziti s tobom! Nitko neće biti tvoj dečko!'.


4. S druge strane, ne može podnijeti kad konačno nađeš dečka. Odjednom ono 'Nitko ne želi izlaziti s tobom!', postaje 'Nitko ne bi trebao izlaziti s tobom!'. I definitivno će te osramotiti na ovaj ili onaj način.


5. Previše pozornosti pridaje nekim promjenama. Apsolutno nitko nije bolji u tome da ti ubije samopouzdanje nakon što se konačno odvažiš i staviš onaj predobar crveni ruž na usne.


6. Ipak, neke promjene nema šanse da će primijetiti. Možeš obojati kosu ili se ošišati na ćelavo, ali on će ti reći da ti kosa izgleda identično kao i svaki dan.


7. Hrana je nešto što se uvijek može naći u njegovim rukama, ustima, sobi, tanjuru, gdje god. Kutija tvojih najdražih pahuljica zapravo nema 12 porcija, samo je jedna i cijela je njegova.


8. Uvijek čuješ apsolutno sve one detalje koje NE ŽELIŠ ZNATI. Toliko detaljno izvješće dobiješ svaki put kad izađe iz kupaonice da možeš biti sretna što ti ne šalje fotke direktno usred onoga što već unutra radi. Odvratno!


9. S druge strane, ako ti spomeneš mengu ili bilo što vezano uz mengu, on to ne može slušati. Ta tema je off-limits.Foto: YouTube Screenshot/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

OMG Poredak rođenja u obitelji utječe na naš karakter i odabir zanimanja?!

Celebovi koji imaju megauspješnu braću i sestre za koje uopće ne znate – otkrivamo ih!

Istraživanje je dokazalo – osobe koje imaju sestru su sretnije i optimističnije

Brat sestra istina zabava gif

Još vijesti