Slika nije pronađena

Ovo je šest istih prolaza, ali ono što se nalazi iza njih se razlikuje. Koji vas prizor najviše privlači?

Ovaj kratak test osobnosti otkriva neke crte vašeg karaktera, kao i životne težnje i ciljeve. Sve što trebate jest odlučiti koji vas 'put' najviše privlači. Kroz koji biste prolaz najradije prošli?


1. Tvoj put je put oslobađanja.

Ti si osoba kojoj treba puno prostora te želiš slobodu da radiš stvari na svoj način. Preferiraš životne puteve koje si sam raskrčio i napravio. Ne voliš osjećaj sputavanja ili ograničenosti. Prilično si nezavisana, ponekad i buntovana osoba, ali ne voliš sukobe. Radije ćeš se  pasivno i mirno oduprijeti od nekoga ili nečega. Ne voliš biti u žurbi, obožavaš istinski uživati u životu. Pravi si hedonist koji ponekad i pretjeruje.

2. Tvoj put je put privatnosti.

Voliš putovati sam, razmišljati, analizirati, donositi zaključke i sređivati vlastite misli. Težiš komfornom životnom putu u kome ima mjesta samo za jednog. Naravno, otvoren si i za druge ljude, ali ti je na prvom mjestu posvećenost sebi i svojim ciljevima. Originalan si i pronicljiv, svijet gledaš na jedinstven način. Drugi često imaju koristi od tvojih savjeta i razmišljanja.

3. Tvoj put je živopisan.

Ti ste vrlo privlačna i angažirana osoba koja sve želi isprobati. Tvoj san je da ti život bude ispunjen bojama, uzbuđenjima i ljepotom. Za tebe, čar života je put, a ne destinacija. Radoznala si osoba i uvijek želiš saznati što više. Mnogo pitanja mota se tvojom glavom i nemaš problema sa započinjanjem razgovora. Riječ je o inteligentnoj i duhovitoj osobi u čijem društvu svi uživaju.

4. Tvoj put je uzbudljiv.

Uvijek ideš naprijed u životu, čak i ako ulaziš u nepoznato. Ne mariš za posljedice, njima se baviš kasnije. Ti težiš nepredvidivosti u životu, možda čak i stvarima koje bi druge zastrašile. Privlači te sve što je nepoznato, voliš prkositi pravilima, ali ponekad si nemaran. Djeluješ bez puno razmišljanja, ali te uglavnom prati sreća. Spontana si osoba koja je u stalnoj potrazi za uzbuđenjima.


5. Tvoj put je put stabilnosti.

Ti nisi previše zahtjevna osoba i voliš svoj mir. Vrlo si zanimljiv i imaš štošta za reći, ali nekada ti se jednostavno ne da. Za tebe je idealan život bez velikih promjena i opterećenja; siguran i ugodan. Voliš znati u što se upuštaš, i kad god je moguće, praviš lakše izbore. Stabilna si osoba koju okolina cijeni zbog dosljednosti. Na tebe se može računati.


6. Tvoj put je put tišine.

Voliš samoću u svim aspektima života. Može proći puno vremena, a da ti ni ne primijetiš da si sam. Voliš mir i tišinu u životu. Želiš upiti sve lijepo iz prirode i života te tražiš značenje u svemu što te okružuje. Ne voliš gužvu, ali voliš ljude. Cijeniš duboke i trajne odnose, smislene razgovore i umjetnost.đ

Izvor: magazin.ba
I.N.

prolaz karakter

Još vijesti