Slika nije pronađena

Iako dosta djevojaka muku muči s povlačenjem ravne linije tuša na kapku ili preciznim nanošenjem ruža, za 12-godišnju Riječanku Korinu Doričić to nije nikakav problem.


Talentirana Korina pohađa šesti razred Osnovne škole Srdoči, a ako ne pleše zumbu i ne glumi, što su joj dragi hobiji, možete ju pronaći na likovnim radionicama. Ipak, njena najvažnija likovna djela nisu na papiru, nego na njenom licu.

Make-up transformacije ove 12-godišnjakinje ostavljaju bez daha; simpatična i draga djevojka se za tren oka pretvara u čudovišta i zastrašujuća bića: 'Prvi put sam se 'poigrala' sa šminkom kada sam imala 7 godina. Nisam završila nikakav tečaj šminkanja, ali mamina kuma Sanja Agić je vizažistica i davala mi je savjete i uz nju sam još više zavoljela šminkanje. Svaki dan otkrivam nešto novo u šminkanju i na taj način vježbam i mislim da mi to jako pomaže' objašnjava nam Korina.
Iako ponekad škicne poznate YouTubere koji joj posluže kao inspiracija, u procesu transformacije najvažniju ulogu odrađuje njena mašta: 'Najviše se volim pretvarati u strašne likove jer u tome vidim izazov. Veseli me sam proces šminkanja jer se igram bojama i kistovima, ali i krajnji rezultat te odraz u ogledalu' priznaje.

S obzirom na super ideje i zavidan talent, ne čudi što Korinu vršnjaci i prijatelji često vuku za rukav ne bi li im pomogla pri maskiranju, a kao najdraži rad izdvaja onaj za Halloween kada je šminkom stvorila dojam otvorenih rana po licu.


Korinini roditelji uskaču kada joj je potrebna nova šminka, no ova vrijedna 12-godišnjakinja većinu novca ipak uštedi sama. 'Pored transformacija jako me zanima i obično svakodnevno šminkanje i u budućnosti se definitivno vidim u poslu make-up vizažistice' otkriva, a mi se nadamo da ćemo ju uskoro moći pratiti na blogu ili YouTube kanalu.

Ako i vi želite podijeliti s nama priču o sebi ili svom prijatelju, javite nam se na mail info@teen385.com

I.N.

Pročitajte još:

'Svijet je čudnovato mjesto' - talentirana Lea crtežima otkriva svijet i stvara vlastiti

Nikud bez fotoaparata: Karlo ima samo 16 godina, a fotka poput profesionalca

Majstorica origamija: 17-godišnja Hana izrađuje čuda od papiraposebni iznimni tinejdžeri talentirani

Još vijesti