Slika nije pronađena

Među mnoštvom školskih obveza, hobija, ali i ponekih kućanskih poslova, neki tinejdžeri ipak uspijevaju pronaći još malo dodatnog vremena kako bi se bavili onime što ih ispunjava.

Neki pomažu drugima, neki osvajaju medalje, a neki rasturaju u neobičnim hobijima, no svima im je zajednička jedna stvar – posebni su.

Ako si i ti jedan od njih, ili prepoznaješ svog prijatelja ili prijateljicu u ovom opisu, javi nam se sa svojom pričom na

info@teen385.com

Neke od iznimnih mladih ljudi smo već predstavili, a ove godine smo odlučili dati im još više prostora. Nakon što ih predstavimo na portalu, čitatelji će imati priliku glasati za svog favorita. Tinejdžer koji skupi najviše glasova, osvojit će vrijednu nagradu.


Dakle, ako imate prijatelja ili prijateljicu za koje smatrate da su posebno dobre, talentirane, inteligentne ili drage osobe, pošaljite nam mail s njihovim imenom i prezimenom i razlogom zašto smatrate da bi njihova priča trebala biti objavljena na najčitanijem tinejdžerskom portalu. Ako se sami prepoznajte u ovom opisu, nemojte se ustručavati – želimo vas čuti.

Vjerujemo da među vama ima mnogo posebnih i iznimnih tinejdžera koji zaslužuju svoje mjesto na naslovnici – recite nam sve o njima :)

Slični članci:

I čovjek može biti najbolji prijatelj psu: 13-godišnjakinja spasila 150 pasa s ulice!

Dobitnica nagrade 'Luka Ritz- Nasilje nije hrabrost' poručuje: 'Pomažući drugima pomažemo sebi'

15-godišnjakinja izmislila aplikaciju koja sprječava nasilje i maltretiranje na internetu

Brat i sestra osvajaju zlatne medalje: upoznajte Tina i Miu Stojak!

posebni tinejdžeri iznimni talentirani

Još vijesti