Slika nije pronađena

Kada zamišljamo scenu u kojoj se ljubimo sa simpatijom najčešće se radi o slatkim poljupcima od kojih nam klecaju koljena, ali što ako poljubac bude totalni `fail`?

Svatko se ljubi na svoj način te većinom dvoje ljudi pronađu kompromis i poljupce koji će se svidjeti oboma. No, kroz život iskusimo puno loših poljubaca.

Vrijeme je da saznaš koji su najgori poljupci koje ćeš vjerojatno iskusiti:

Poljubac s dodatkom lošeg zadaha

Od ovog poljupca se svi naježe, ali ne u pozitivnom smislu. Curama i dečkima se redovito diže kosa na glavi kada netko ima loš zadah, pogotovo ako se radi o nekom zgodnom s neugodnim mirisom iz usne šupljine. Ovaj poljubac doslovno nitko ne želi doživjeti, ali događa se.


Riblji poljubac

Nažalost, ovaj poljubac nije rijetkost. Riblja ljubilica postaje svatko tko drži širom otvorena usta tijekom ljubljenja, ali uopće ne upotrebljava jezik. Postavlja se pitanje, zašto se to uopće naziva poljupcem?


Halapljivi poljubac

Osoba koja se ljubi na halapljivi način ostavlja dojam kao da nije sigurna treba li ljubiti ili pojesti drugu osobu. Ovaj poljubac je poprilično neugodan i nije za svakoga jer ne želi svatko biti pojeden na ovakav način.


Zobanje

Ovaj poljubac je upravo onakav kakvo mu je i ime- počiva na zobanju. To znači da se osoba ljubi sa zatvorenim ustima, kao da se pozdravlja s bakom. Ovaj poljubac je u redu za prvi dejt, ali nikako za kasnije jer uopće nije intiman.


Slinavi poljubac

U ovom poljupcu je previše jezika, previše sline i jednostavno svega previše. Jeste li se ikada poljubili s francuskim buldogom? Ili s kantom sline? Jer taj poljubac upravo izaziva takve osjećaje.


Previše akcije jezikom

Lijepo je upotrebljavati jezik prilikom ljubljenja, ali s mjerom. Oni koji vole previše akcije jezikom znaju napraviti od poljupca totalnu neugodu jer ljubimo se s drugom osobom, a ne sa psom.


Ugriz umjesto poljupca

Kada nam netko malo ugrize usnicu tijekom ljubljenja to može biti lijepo i seksi, ali one koji nam doslovno sažvaču usne tijekom ljubljenja treba izbjegavati. Osim toga, takvi se poljupci često pretvore u halapljive.


Poljubac zubima

Smiješak je super, ali zubi prilikom ljubljenja ne dolaze u obzir. S nekim ljudima je nemoguće izvesti poljubac bez osjećanja njihovih zubi što može biti totalni `turn off`, a čak su i česti takvi poljupci.


I.P.

Pročitajte još:

KVIZ: Kako će izgledati tvoj sljedeći poljubac?

Što moraš znati ako se nikada nisi poljubila

Stres prije ljubljenja: misli koje imamo prije prvog poljupca

neugodni poljupci najgori poljupci poljupci ljubljenje

Još vijesti