Slika nije pronađena
Jesi li znala da svaki horoskopski znak ima svoj stil ljubljenja? Dolazi ljeto i vrijeme avantura na plaži pa je dobro da konačno postaneš svjesna onoga što voliš (do sada podsvjesno).

Taj 'osobni stil ljubljenja' puno govori o tebi jer je usklađen s osobnošću, a kako generalno postoje zajedničke karakteristike horoskopskih znakova, tako postoje i one vezane uz ljubljenje. Uvijek je dobro biti svjestan svojih mana i prednosti jer ćeš tako lakše objasniti njemu što ti odgovara i znati za ubuduće.

BIK
Cure u ovom znaku su izdržljive i vole da ljubljenje bude upakirano u set maženja. One se posvećuju tom činu i izbjegavaju male pusice. Uvijek su spremne za maraton u ljubljenju i dečki ih zbog toga obožavaju.

BLIZANCI
Blizankinje vole uzbuđenja i raznolikost. Njima brzo dosadi jedan način i tada su voljne isprobavati svašta. Nepredvidive su i ponekad ih je teško pratiti, ali su zato privlačne.

via GIPHY


RAK
Vjerovala ili ne, račicama je bitna lokacija ljubljenja. One moraju biti na prikladnom mjestu u pravo vrijeme da bi se željele ljubiti. Iako to zvuči komplicano, one znaju što žele i ne pristaju na ništa manje! Ali kada im je ugodno, iskustvo s njima bit će neprocjenjivo.

LAV
Lavice imaju vatrenu osobnost i jako su ponosne i izbirljive. Jasno i otvoreno izražavaju svoje želje, ali su svejedno voljne isprobavati nove ideje.

via GIPHY


DJEVICA
Ženske djevice su sramežljive, ali to ne znači da su loše 'ljubilice'. One se vole ljubiti polako i pritom uživati u trenutku. Po prirodi su romantične i u tome nema ništa loše.VAGA
Vage su, od svih znakova, najviše divlje kada je u pitanju ljubljenje. Vole biti kreativne i u ljubljenje uključuju ruke – naročito vole partneru mrsiti kosu ili držati ga za ruke prilikom ljubljenja. Općenito obožavaju fizički kontakt!
ŠKORPION
Cure u znaku škorpiona vole velike i dramatične poljupce. One su jako strastvene i uvijek maksimalno daju od sebe – odlične su u svom stilu!

STRIJELAC
Ove su cure jako izbirljive, odnosno imaju stravično visoke standarde. Jako pomno biraju s kim se ljube, ali kada to žele, postaju uzbuđene i energične partnerice.JARAC
Cure jarci su rezervirane po prirodi i treba im puno vremena da se oslobode. Kada uspiju, onda su nježne 'ljubilice', pogotovo u početku. S vremenom pokažu svoje pravo lice i postanu u ljubljenju, čim oslobode svoju maštu.

VODENJAK
Cure koje su vodenjak u horoskopu ponekad su zbunjene. One ne znaju što žele i to ih često dovodi do situacija u kojima vjerojatno nisu željele biti. Lako ih ponese trenutak pa je moguće da se jednu sekunde s nekim ljube, a da ga već drugu sekundu mrze.

RIBE
One su jako emocionalne i ne vole kada se netko poigrava s njima. Ako si ti riba i želiš nekoga poljubiti, pronaći ćeš načina da to učiniš. A kada ga poljubiš, učinit ćeš to s razlogom i ostaviti ga da čeka još.

via GIPHY


OVAN
Ovnice su vatreni znak – njih nije strah otvoriti se i tražiti što vole i to se reflektira u njihovom načinu ljubljenja. One uvijek rade prvi potez i vole da partner bude svjestan onoga što žele.

Foto: Pixabay/Giphy

M.Z.

Pročitajte još:

[LJETNI HOROSKOP] Otkij kakvo te ljeto čeka – hoćeš li flertati, dožvjeti ljetnu avanturu ili pravu ljubav?

Tri najsramotnije karakteristike vašeg horoskopskog znaka

Horoskop sve otkriva - kakva si zapravo kao frendica?

Ljeto način ljubljenja Horoskop znak ljubljenje poljupci