Slika nije pronađena

Dok će 2016. ostati draga ljubiteljima kazališta i čarolije jer su mogli pogledati predstavu o Malom čarobnjaku i knjigoljupci će doći na svoje jer stižu nove tri knjige o Harryju Potteru!

J.K. Rowling ne prestaje uveseljavati obožavatelje Harryja Pottera, a po svemu sudeći stiže još novih priča o njemu. Ovo nije nikakva šala jer prema The Bookselleru, Amazonu i Apple iBooks storeu, stižu knjige, ali u online izdanju.

Te knjige će nositi naziv Pottermore Presents, a svi fanovi znaju da je pottermore internetska stranica na kojoj stoji apsolutno sve o čarobnom životu učenika na Hogwartsu i sve nove vijesti vezane uz Harryja Pottera.`Pottermore Presents serije bit će plasirane u rujnu što će biti zamjena za knjige o Harryju Potteru, ali s kraćim pričama koje će uglavnom biti zabavne i kreativno napisane. Moći će se čitati i na mobilnim platformama, a preko pottermore stranice ćemo pokušati doći do još više obožavatelja`
rekao je glasnogovornik za The Bookseller.

Prva knjiga naziva Short Stories from Hogwarts of Power, Politics and Pesky Poltergeists, bi trebala dati uvid u mračnu stranu čarobnjačkog svijeta te će svi koji čitaju naučiti više o profesorici Umbridge te o tome kako je Horace Slughorn upoznao Toma Riddlea koji je kasnije postao Voldemort.


Druga knjiga Short Stories from Hogwarts of Heroism, Hardship and Dangerous Hobbies, će se koncentrirati na više priča o Minervi McGonagall i Remusu Lupinu, a osim toga pružit će uvid u život Sybille Trelawney. U trećoj knjizi naslova Hogwarts: An Incomplete and Unreliable Guide, čitatelji će poći na putovanje Hogwartsom i svijetom čarolije te će naučiti pojedine lekcije.
Ne znamo kako će uz ove vijesti obožavatelji uopće dočekati rujan, a jeste li i vi uzbuđeni zbog ovoga?


Izvor/foto: Pottermore

I.P.

Pročitajte još:

Priča o Malom čarobnjaku u kazalištu - evo kako izgleda odrasli Harry Potter

Ljubav je magija: životne lekcije koje smo naučili iz priča o Harryju Potteru

Kićenje čarolijom: cool nakit inspiriran Harryjem Potterom

knjige nove tri knjige harry potter pottermore

Još vijesti