Slika nije pronađena
Vikendom nakon izlaska, kina ili neke druge vikend-akcije, nema ti ništa draže nego skoknuti u Megić na jedan hambi, slatkač i veeeeeelike krumpiriće. Mmmmm, nitko ne radi krumpiriće kao Megić.

Da da znamo, brza je to i masna hrana, ali jednostavno im ne možemo odoljeti (za ravnotežu ćemo smazati koju jabuku kada dođemo doma). No ima jedna stvar kod ove drage nam hrane koja može jako pokvariti doživljaj. Ne govorimo o kečapu, već o ozbiljnoj situaciji – hladni krumpirići.Ohlađeni krumpirići nisu ni upola fini kao oni tek izašli iz friteze, ali problem je znati kada je pravo vrijeme za naručiti ih. To je poput lutrija i igre na sreću – nikad ne znaš! Ili možda ipak nije?Naime, postoji fora pomoću koje možeš omogućiti sama sebi tople i hrskave krumpiriće svaki put. Sljedeći put, prilikom narudžbe, umjesto običnih krumpirića naruči: one bez soli. Zahvaljujući ovome rijetkome zahtjevu, zaposlenici će morati napraviti novu toplu rundu krumpirića – svaki put.Ako nisi veliki fan krumpirića bez soli, jednostavno traži dodatnu sol sa strane i sama ih začini.
Isto tako, ako ti se pretjerano ne sviđa ova ideja, tople krumpiriće možeš dobiti na još jedan način. Jednostavno zatraži novu pečenih rundu krumpirića – to je tvoje pravo kao konzumenta.

Ovu ideju je otkrila djevojka na forumu Quora te potvrdila da pali svaki put!

Hoćeš li isprobati?


Foto: Giffy/ We heart it

S.T.R.

Bez isprika ovaj put: Situacije u kojima se trebaš prestati ispričavati

Tetovaže zbog kojih starci neće poludjeti - ove traju samo 24 sata

Zastrašujuća budućnost: Današnji tinejdžeri moći će voditi ljubav s robotom

večera krumpirići Fora

Još vijesti