Slika nije pronađena

Snapchat će 15. svibnja početi s uvođenjem reklama koje će trajati šest sekundi, sličnih onima na televiziji, koje nećemo moči preskočiti!


Na svu sreću, reklame neće ubacivati u priče korisnika i Discover dio aplikacije pa prilikom gledanja sadržaja prijatelja možda nećete naići na nijedan oglas. Ako vam se ipak pojavi neki, na oglas ćete moći tapnuti kako bi nestao.

Bilo je samo pitanje vremena kada će se ovo dogoditi jer svi znamo da i Snapchat mora od nečega zarađivati, budući da njihov dosadašnji format oglasa nije polučio uspjeh. Naime, 80% korisnika Snapchata su ljudi u dobi od 18 do 24 godine koji uredno preskaču oglase na toj platformi, pa su morali smisliti nešto novo, piše DigiDay.

via GIPHY


Oglase će pokrenuti i u odabranim TV emisijama koje rade njihovi partneri poput Viacoma, vlasnika MTV-a, kao što su Cribs i Girl Code. Drugim riječima, reklame koje ćemo viđati na Snapchatu, emitirat će se i na TV-u u nekim programima.

Promjenu će prvo uvesti kao testnu kampanju jer postoji velika šansa da im, nakon uvođenja, ekipa pobjegne, odnosno napusti mrežu. Prisiljavanje na gledanje reklama moglo bi ispasti kao totalni fail, a mogli bismo se s vremenom i naviknuti... U svakom slučaju, 'dislike' za ovo...

via GIPHY


Foto: Giphy/Unsplash

M.Z.


Provjeri još...

Mladi iz Hrvatske jednostavno obožavaju ovu društvenu mrežu - znate li gdje su vaši frendovi?

Novi Instagram update – uskoro ćemo moći 'skinuti' sve što smo ikad objavili

COOL Instagram uvodi novu opciju zahvaljujući kojoj će tvoje fotke izgledati kao da su profesionalne!

reklame promjena novost snapchat

Još vijesti